Borítókép: 7 dolog, ami akkor történik, ha futók futókkal járnak

7 dolog, ami akkor történik, ha futók futókkal járnak

Forrás: Europress
Ha keresed az igazit, nem árt, ha olyan párt választasz, akivel közös az érdeklődési köröd. A futókat sem kerüli el a szerelem - de mi történik, ha két futó úgy dönt, összejönnek egymással?

A randik között szerepel a közös futás is

A mozizás jó, de sokkal szórakoztatóbb együtt elmenni futni. Közben pedig megbeszélhetitek, kivel mi történt, milyen napja volt. A hosszú futások amúgy is élvezetesebbek, ha van társad.

Megértitek egymás edzéstervét

Az egészséges kapcsolatban fontos, hogy mindketten megtiszteljétek egymást azzal, hogy támogatjátok a másikat a hobbijában. Ha viszont futtok, sokkal megértőbbek lesztek a párotokkal, aki épp egy fontos versenyre készül.

Nem kell mindig elmennetek randizni

Tökéletes mód a közös programok szervezésére, ha együtt elmentek futni. Aztán együtt főztök vacsorát.

A lassítás romantikus gesztus

A virágok és szerelmes levelek romantikusak, de vannak olyan gesztusok, amik megdobogtatják a futók szívét. Például az, ha a párod lelassít futás közben, vagy ő a leghangosabb szurkolód a versenyen.

Nem zavarnak a vízhólyagok

Már biztos láttátok egymás legkevésbé vonzó oldalát is.

Értékelitek az elkötelezettséget

A futók nagyon elkötelezettek, ha a céljukról van szó. Ha pedig a párodhoz is annyira kötődsz, mint a futáshoz, a kapcsolatod miatt sem kell aggódnod.

Könnyű témát találni

Rengeteg közös témátok lehet, például beszélhettek a futásról, a kütyükről és a futócuccokról is. Ráadásul sokkal könnyebben kitalálhatod, mire vágyik a párod karácsonyra.