7 dolog, ami akkor történik, ha futók futókkal járnak

Ha keresed az igazit, nem árt, ha olyan párt választasz, akivel közös az érdeklődési köröd. A futókat sem kerüli el a szerelem - de mi történik, ha két futó úgy dönt, összejönnek egymással?

Ha keresed az igazit, nem árt, ha olyan párt választasz, akivel közös az érdeklődési köröd. A futókat sem kerüli el a szerelem - de mi történik, ha két futó úgy dönt, összejönnek egymással?

Olvasd el ezt is!

A randik között szerepel a közös futás is

A mozizás jó, de sokkal szórakoztatóbb együtt elmenni futni. Közben pedig megbeszélhetitek, kivel mi történt, milyen napja volt. A hosszú futások amúgy is élvezetesebbek, ha van társad.

Megértitek egymás edzéstervét

Az egészséges kapcsolatban fontos, hogy mindketten megtiszteljétek egymást azzal, hogy támogatjátok a másikat a hobbijában. Ha viszont futtok, sokkal megértőbbek lesztek a párotokkal, aki épp egy fontos versenyre készül.

Nem kell mindig elmennetek randizni

Tökéletes mód a közös programok szervezésére, ha együtt elmentek futni. Aztán együtt főztök vacsorát.

A lassítás romantikus gesztus

A virágok és szerelmes levelek romantikusak, de vannak olyan gesztusok, amik megdobogtatják a futók szívét. Például az, ha a párod lelassít futás közben, vagy ő a leghangosabb szurkolód a versenyen.

Nem zavarnak a vízhólyagok

Már biztos láttátok egymás legkevésbé vonzó oldalát is.

Értékelitek az elkötelezettséget

A futók nagyon elkötelezettek, ha a céljukról van szó. Ha pedig a párodhoz is annyira kötődsz, mint a futáshoz, a kapcsolatod miatt sem kell aggódnod.

Könnyű témát találni

Rengeteg közös témátok lehet, például beszélhettek a futásról, a kütyükről és a futócuccokról is. Ráadásul sokkal könnyebben kitalálhatod, mire vágyik a párod karácsonyra.

Trükkök a futópadon: ne unatkozz!

A futópados edzés elég monoton lehet, de mutatunk pár trükköt, amivel kicsit izgalmasabbá teheted.

Ki tartja jobban a tempót a maratonon?

Állítólag a nők 18,7 százalékkal jobban tartják magukat az egyenletes tempóhoz a maratonokon, mint a férfiak. Jens Jakob Andersen, a runrepeat.com alapítója 1.815.091 maratoni eredményt vizsgált meg 131 2008 és 2014 között megrendezett versenyről.

Milyen hatással van a zene a futásra?

Te szoktál zenét hallgatni futás közben? Képzeld, jó hatással van a futásodra és a regenerációra is, egy új kutatás szerint. Csak a tempó nem mindegy.

Ez történik a testeddel, ha lecseréled a kávét matcha teára

A matcha tea nemcsak a kávéimádóknak jó alternatíva, de azok számára is szuper, akik nem szeretik a kávé ízét, de olykor jól jönne egy kis energialöket!

Segít vagy árt a futás, ha megfáztál?

A Futásról Nőknek Magazin cikkéből kiderül, hogy vajon jobb pihenni ilyenkor, vagy nyugodtan futhatsz megfázva is:

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft