Merj mackónadrágban futni!

Akik mackóban futnak, nem divatolni akarnak a legújabb és legmenőbb futófelsőben és nadrágban, hanem csak futni.

Akik mackóban futnak, nem divatolni akarnak a legújabb és legmenőbb futófelsőben és nadrágban, hanem csak futni.

Félre ne értsen senki, én is odavagyok az új, szupermenő, színes és aktuális trendeknek megfelelő futócuccokért. Órákig tudok webáruházakban nézelődni, és egy valag pénzt elkölteni futó- és sportboltokban. Most végignézzük, miért érezheti valaki kellemetlenül magát a futás közben, s elárulom, miért NE érezd magad úgy!

DUNDI VAGY?

A legjobb, amit csak tehetsz, hogy elkezdesz futni, hiszen a futás fogyaszt, fittebbé és karcsúbbá tesz. (Természetesen a túlsúly mértékétől függ, hogy mennyit és hogyan mozoghatsz, erről kérd ki például oldalunk futóedzőinek véleményét!) Én elég sokat mozgok futók közt, nagyon népszerű futóhelyeken, sok dundi futóval találkozom, de azt gondolom még nem eléggel! Mégis azt mondom, rettenetesen tisztelem azokat, akik kisebb-nagyobb túlsúllyal mozognak, edzenek, hajtanak a cél felé, hiszen nekik ezt a frusztrációt is le kell tudni győzni. Merjetek kiállni azért, hogy változtatni akartok magatokon, merjétek felvállalni, hogy mozogtok, hiszen ez a lehető legjobb döntés az egészségetek szempontjából! Élőben egyébként is szoktam, de most MINDEN duci futónak küldök egy virtuális HAJRÁ-t, még ma, még most kezdd el a futást!

A cikk folytatását IDE kattintva találod a Futásról Nőknek Magazinban!

A cikk szerzője Elek Dóra Zsuzsa, a Futásról nőknek blog egyik szerzője.

Trükkök a futópadon: ne unatkozz!

A futópados edzés elég monoton lehet, de mutatunk pár trükköt, amivel kicsit izgalmasabbá teheted.

Ki tartja jobban a tempót a maratonon?

Állítólag a nők 18,7 százalékkal jobban tartják magukat az egyenletes tempóhoz a maratonokon, mint a férfiak. Jens Jakob Andersen, a runrepeat.com alapítója 1.815.091 maratoni eredményt vizsgált meg 131 2008 és 2014 között megrendezett versenyről.

Milyen hatással van a zene a futásra?

Te szoktál zenét hallgatni futás közben? Képzeld, jó hatással van a futásodra és a regenerációra is, egy új kutatás szerint. Csak a tempó nem mindegy.

Ez történik a testeddel, ha lecseréled a kávét matcha teára

A matcha tea nemcsak a kávéimádóknak jó alternatíva, de azok számára is szuper, akik nem szeretik a kávé ízét, de olykor jól jönne egy kis energialöket!

Segít vagy árt a futás, ha megfáztál?

A Futásról Nőknek Magazin cikkéből kiderül, hogy vajon jobb pihenni ilyenkor, vagy nyugodtan futhatsz megfázva is:

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft