Az apuka 4 éves kislányával döntött maratoni rekordot

Calum Neff 11 hónapos kislányával februárban már megdöntötte a babakocsis félmaraton rekordját, most viszont a maratonra pályázott.

Calum Neff 11 hónapos kislányával februárban már megdöntötte a babakocsis félmaraton rekordját, most viszont a maratonra pályázott.

Olvasd el ezt is!

4 éves kislányával, Allessandrával sikerült is, a Toronto Waterfront Maratonon 2:31:21-es időeredménnyel végeztek, ezzel 10 percet vertek rá a korábbi világkerdora.

A 32 éves férfi csak annyit szeretett volna, hogy 2:32 előtt érjen célba. Nem akarta, hogy a korábbi, be nem jegyzett (így nem hivatalos) rekord kifogjon rajta.

Ezen a maratonon egyébként a jelmezesek döntötték a legtöbb világrekordot: szakácsnak öltözve, motocrossos felszerelésben, űszónak öltözve, öltönyben is megdőltek a korábbi eredményk.

„Alessandra nagyon csendben volt a verseny alatt, bár rengeteg felszerelést vittek magukkal, hogy ne legyen probléma. Neff összesen több mint 27 kilós babakocsit tolt maga előtt. Calum és párja márciusra várják a harmadik babájukat és az apuka eldöntötte, hogy 5K-s, vagy 10K-s rekordot is szeretne megdönteni vele.

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft