Az apuka 4 éves kislányával döntött maratoni rekordot

Calum Neff 11 hónapos kislányával februárban már megdöntötte a babakocsis félmaraton rekordját, most viszont a maratonra pályázott.

Calum Neff 11 hónapos kislányával februárban már megdöntötte a babakocsis félmaraton rekordját, most viszont a maratonra pályázott.

Olvasd el ezt is!

4 éves kislányával, Allessandrával sikerült is, a Toronto Waterfront Maratonon 2:31:21-es időeredménnyel végeztek, ezzel 10 percet vertek rá a korábbi világkerdora.

A 32 éves férfi csak annyit szeretett volna, hogy 2:32 előtt érjen célba. Nem akarta, hogy a korábbi, be nem jegyzett (így nem hivatalos) rekord kifogjon rajta.

Ezen a maratonon egyébként a jelmezesek döntötték a legtöbb világrekordot: szakácsnak öltözve, motocrossos felszerelésben, űszónak öltözve, öltönyben is megdőltek a korábbi eredményk.

„Alessandra nagyon csendben volt a verseny alatt, bár rengeteg felszerelést vittek magukkal, hogy ne legyen probléma. Neff összesen több mint 27 kilós babakocsit tolt maga előtt. Calum és párja márciusra várják a harmadik babájukat és az apuka eldöntötte, hogy 5K-s, vagy 10K-s rekordot is szeretne megdönteni vele.

Az 5 legkönnyebb gyakorlat hasizomra

A core izmok erősítik és stabilizálják a gerinced és medencéd, ezért az első lépés ezeknek az izmoknak az erősítése, ha golyóálló testre vágysz.

Tedd helyre a kapcsolatodat a kajával!

Előfordult már, hogy diétáztál, és szerettél volna megszabadulni pár kilótól? Vagy másokhoz hasonlítgattad a tested? Ha igen, olvass tovább!

NO POST NO RUN

No post no run - mondják futóberkeken belül viccesen, vagyis, ha nem posztolsz a futásodról – például fotót – akkor az a futás nem is számít. Lássuk hát, melyek a jó futós fotók alapjai.

Hol kapható a Fuss&Főzz könyv?

Nem tudtad még beszerezni a Fuss&Főzz című könyvünket?

Melegedj fel a hideg futások után ezzel a smoothie-val!

Ez a smoothie felmelegít, ráadásul ellát fehérjével és szénhidrátokkal, szóval tökéletes egy zod, téli futás után.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft