4 mód, ahogyan elkerülheted a verseny utáni lehangoltságot

Te is érzeted már magad egy fontos verseny után céltalannak és lehangoltnak? Hiszen hiába vagy boldog, hogy teljesítettél egy komoly célt, de akkor most mi legyen?

Te is érzeted már magad egy fontos verseny után céltalannak és lehangoltnak? Hiszen hiába vagy boldog, hogy teljesítettél egy komoly célt, de akkor most mi legyen?

Változtass!

Mostantól próbálj meg valami másra koncentrálni: ha eddig a táv volt a fontos, most fókuszálj a tempóra. Próbálj ki új távokat, útvonalakat, akár edzési időpontokat. Városi futások után próbáld ki a terepet, vagy fordítva.

Új cél

Határozz meg egy új célt, hogy legyen miért dolgoznod és küzdened. Adj egy kis pihenőt magadnak, majd gondold végig, mit szeretnél elérni a jövőben. Talán most nem is a futás lesz az egyedüli szerelem, hanem mondjuk elkezdesz triatlonozni. Kell valami, ami fenntartja a tüzet!

Ünnepeld meg magad

Már a verseny előtt találd ki, mivel fogod megjutalmazni magadat utána. Egy wellnesshétvégével? Egy új cipővel? Kényeztesd magad olyan dologgal, ami tényleg boldoggá tesz, és akkor se híre, se hamva nem lesz lehangoltságnak.

Menj masszázsra

Ne csak a lelkedet, de a testedet is tedd rendbe a verseny után. Egy hosszú masszázs csodákat tesz, de az is jó, ha úszol egyet a következő napon. Sokkal könnyebben regenerálódsz, és hamarabb topformába kerülsz újra!

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Lassan fuss, tovább élsz?
Edzés előtti snackek a kirobbanó enerigáért

Dobd össsze ezeket, hogy több energiád legyen!

Így hat az étcsoki a teljesítményedre

A rövidebb távokhoz remek társ az étcsoki. El is mondjuk, miért.

Térképre fel!

Az okos órák és az okos alkalmazások térhódításával nemcsak futni lehet, hanem csomó érdekes információt nyerhetünk ki a futásainkkal kapcsolatban. Lássuk, melyek ezek!

5 ok, amiért nyugodtan megihatsz ma egy sört futás után

Nyugodtan nyiss egy üveg sört, mert elég jó hatással van az egészségedre. Megmutatjuk, pontosan mik az előnyei:

Ez a 85 éves férfi 4 óra alatti időeredménnyel teljesítette a maratont

A 85 éves Ed Whitlockot nem lassítja a kora. Korcsoportjában annyira jól szerepelt, hogy világrekordot döntött a Toronto Maratonon.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft