4 dolog, amiért egy futó se szégyenkezzen

Egyébként is, kit érdekel, mit gondolnak mások?

Egyébként is, kit érdekel, mit gondolnak mások?

Olvasd el ezt is!

A klasszikus bűntudat

„Futás helyett korábban mehettem volna dolgozni, rengeteg feladat vár” vagy „inkább a gyerekekkel kellene lennem” esetleg „fel kellene hívnom végre a tesómat”. Fejezd ezt be! A futástól jobb leszel mindenben: a munkádban, a kapcsolataidban, szülőként. Jár neked ez a néhány óra hetente, mert magadra is gondolnod kell. Feltölt, kiegyensúlyozottá tesz, és egészségesebb leszel. Megéri!

A futószetted

Igenis szükség van megfelelő futócipőre, és teljesen normális, ha jobban, motiváltabban érzed magad menő sportcuccokban. De! Attól még, hogy nincs időd és energiád mindig összeállítani, hogy éppen miben edzel, és egy szakadt pólóban indulsz útnak, mert minden más a szennyesben van, ne stresszelj. Futás közben mindegy, mit viselsz, a lényeg, hogy fuss, és érezd jól magad!

A sebességed

Az, hogy milyen tempóban futsz, teljesen mindegy, ha csak nem a következő olimpiára vagy más versenyre edzel! Úgy fuss, ahogy élvezed, és ahogy jó neked. Ha szeretnél felgyorsulni, a te döntésed legyen, és ne azért mert a haverod fél perccel jobb kilométereket fut. Magadért csináld!

A megterhelés jelei

Aki csak most kezd el futni, hajlamos kellemetlenül érezni magát olyan fizikai tünetek miatt, amit az intenzívebb futás okoz. Hogy totál leizzad, vagy hogy zihál, esetleg a kipirosodott bőre, hólyagos lába miatt. Amíg ezek neked nem okoznak hatalmas problémát, ne szégyenkezz miattuk mások előtt. Ezek csak annak a jelei, hogy keményen dolgozol, hajrá!

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft