Így változtatta meg a futókat az Instagram

Már azelőtt is futó voltál, hogy egyáltalán létezett volna az Insta, és eleinte ferde szemmel nézted azokat, akik szelfiznek edzés közben?

Már azelőtt is futó voltál, hogy egyáltalán létezett volna az Insta, és eleinte ferde szemmel nézted azokat, akik szelfiznek edzés közben?

Nos, ha jobban belegondolsz mégis sokban megváltoztatta a futókat az Instagram! Rád igazak az alábbi pontok?

„Van, hogy csak azért futok el egy helyre, mert ott szép képet lehet csinálni.”

Régen megvolt a bevált útvonalad, és időpontod, most viszont képes vagy fél órával korábban kelni azért, hogy készíthess egy szép napfelkeltés futófotót. Vagy épp korábban nem igazán érdekelt a futószetted, de mostanság figyelsz arra, hogy ne mindig ugyanaz legyen rajtad egymás után, mert a követőid ezt látják a képeiden. Sőt, van hogy hosszabban vagy másfelé futsz, csak azért, hogy szebb képet lőhess.

„Már nem érdekel, ha idegesíti az ismerőseimet a rengeteg Instafotóm.”

Korábban próbáltad beosztani, hogy egyensúlyban legyenek a futós képeid az életed többi területén készültekkel, de már egyáltalán nem foglalkoztat, hogy mit szólnak a többiek ahhoz, hogy naponta posztolsz egy edzős fotót. Úgyis tudják, hogy mindig csak futsz.

„Rengeteg Insta-barátom van.”

Az Instagram szuper terep arra, hogy olyan emberekkel tartsd a kapcsolatot és ismerkedj meg, akikkel egyébként nem hozna össze a sors. Ezzel te is így vagy! Több olyan haverod is van, akivel talán még nem is találkoztál személyesen, de napi kapcsolatban vagytok az Instán. Így igaz barátságok is szövődhetnek, vagy futóklubok jöhetnek létre!

Trükkök a futópadon: ne unatkozz!

A futópados edzés elég monoton lehet, de mutatunk pár trükköt, amivel kicsit izgalmasabbá teheted.

Ki tartja jobban a tempót a maratonon?

Állítólag a nők 18,7 százalékkal jobban tartják magukat az egyenletes tempóhoz a maratonokon, mint a férfiak. Jens Jakob Andersen, a runrepeat.com alapítója 1.815.091 maratoni eredményt vizsgált meg 131 2008 és 2014 között megrendezett versenyről.

Milyen hatással van a zene a futásra?

Te szoktál zenét hallgatni futás közben? Képzeld, jó hatással van a futásodra és a regenerációra is, egy új kutatás szerint. Csak a tempó nem mindegy.

Ez történik a testeddel, ha lecseréled a kávét matcha teára

A matcha tea nemcsak a kávéimádóknak jó alternatíva, de azok számára is szuper, akik nem szeretik a kávé ízét, de olykor jól jönne egy kis energialöket!

Segít vagy árt a futás, ha megfáztál?

A Futásról Nőknek Magazin cikkéből kiderül, hogy vajon jobb pihenni ilyenkor, vagy nyugodtan futhatsz megfázva is:

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft