5 ok, amiért érdemes nézned az olimpiát

Hajlamosak vagyunk csak a futásra koncentrálni, pedig Rióban rengeteg izgalmas dolog fog történni. Ezért érdemes figyelemmel kísérned a közvetítést:

Hajlamosak vagyunk csak a futásra koncentrálni, pedig Rióban rengeteg izgalmas dolog fog történni. Ezért érdemes figyelemmel kísérned a közvetítést:

  1. Már a megnyitó miatt érdemes leülnöd a tv elé, hiszen fantasztikus látványban lehet részed, ráadásul a magyar csapat is felvonul.
  2. Tanulhatsz a profiktól. Nézd meg, ők hogyan futnak, milyen a tartásuk és hogyan teljesítik a 100 métert vagy a maratont.
  3. Szurkolni jó, főleg, ha a kedvenceid szállnak harcba egymással. Ráadásul akár a barátaidat is áthívhatod, hogy együtt izguljatok a sportolókért.
  4. Más sportokat is részletesen megismerhetsz. Lehet, hogy eddig nem volt alkalmad megismerkedni egy-egy sporttal, de itt a szuper lehetőség!
  5. Jó beszédtéma. Végre nem az időjárással kell előhozakodnod, részletesen kielemezheted a sportolók teljesítményét a haverokkal, kollégákkal.
4 tipp - erre figyelj, ha esőben futsz

Ha a természet megtréfál és a versenyed napján hatalmas esővel köszönt, fogadd meg a következő tanácsokat.

Tízperces gyalogló edzésterv, amit ebédidőben is elvégezhetsz

Van olyan, hogy nincs kedved normálisan edzeni, pedig nagyon szükséged lenne a mozgásra. Vagy éppen most lábadozol egy sérülésből, és csak szoktatnod kell a testedet ahhoz, hogy újra elkezdesz sportolni. Bármelyik is igaz rád, az alábbi tízperces edzésterv neked szól!

Játssz a társaddal futás közben!

Amerikában van egy játék, „Would you rather” a neve, melynek lényege, hogy a kérdésben feltett két opció közül kell kiválasztani azt, amelyik szimpatikusabb.

Az ünnepek alatt fuss kevesebbet, figyelj a családra jobban!

Mindjárt itt a karácsony. Az ősz elrepült és már talán kezdetét is vette a nagy hajtás.

Tíz furcsa tény a futókról

Különös fajta a futó, az biztos. Sebtapaszt teszünk a mellbimbónkra, nyíltan beszélünk arról, sikerült-e már aznap wc-re mennünk, és önszántunkból kimegyünk a hőségbe vagy a fagyba, hogy fussunk egy csomó kilométert.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft