5 ok, amiért érdemes nézned az olimpiát

Hajlamosak vagyunk csak a futásra koncentrálni, pedig Rióban rengeteg izgalmas dolog fog történni. Ezért érdemes figyelemmel kísérned a közvetítést:

Hajlamosak vagyunk csak a futásra koncentrálni, pedig Rióban rengeteg izgalmas dolog fog történni. Ezért érdemes figyelemmel kísérned a közvetítést:

  1. Már a megnyitó miatt érdemes leülnöd a tv elé, hiszen fantasztikus látványban lehet részed, ráadásul a magyar csapat is felvonul.
  2. Tanulhatsz a profiktól. Nézd meg, ők hogyan futnak, milyen a tartásuk és hogyan teljesítik a 100 métert vagy a maratont.
  3. Szurkolni jó, főleg, ha a kedvenceid szállnak harcba egymással. Ráadásul akár a barátaidat is áthívhatod, hogy együtt izguljatok a sportolókért.
  4. Más sportokat is részletesen megismerhetsz. Lehet, hogy eddig nem volt alkalmad megismerkedni egy-egy sporttal, de itt a szuper lehetőség!
  5. Jó beszédtéma. Végre nem az időjárással kell előhozakodnod, részletesen kielemezheted a sportolók teljesítményét a haverokkal, kollégákkal.
3 ok, hogy több édesburgonyát egyél

Érdemes a sima krumplit batátára cserélned. Hogy miért? Mutatjuk az okokat!

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft