5 ok, amiért érdemes nézned az olimpiát

Hajlamosak vagyunk csak a futásra koncentrálni, pedig Rióban rengeteg izgalmas dolog fog történni. Ezért érdemes figyelemmel kísérned a közvetítést:

Hajlamosak vagyunk csak a futásra koncentrálni, pedig Rióban rengeteg izgalmas dolog fog történni. Ezért érdemes figyelemmel kísérned a közvetítést:

  1. Már a megnyitó miatt érdemes leülnöd a tv elé, hiszen fantasztikus látványban lehet részed, ráadásul a magyar csapat is felvonul.
  2. Tanulhatsz a profiktól. Nézd meg, ők hogyan futnak, milyen a tartásuk és hogyan teljesítik a 100 métert vagy a maratont.
  3. Szurkolni jó, főleg, ha a kedvenceid szállnak harcba egymással. Ráadásul akár a barátaidat is áthívhatod, hogy együtt izguljatok a sportolókért.
  4. Más sportokat is részletesen megismerhetsz. Lehet, hogy eddig nem volt alkalmad megismerkedni egy-egy sporttal, de itt a szuper lehetőség!
  5. Jó beszédtéma. Végre nem az időjárással kell előhozakodnod, részletesen kielemezheted a sportolók teljesítményét a haverokkal, kollégákkal.
Edzés előtti snackek a kirobbanó enerigáért

Dobd össsze ezeket, hogy több energiád legyen!

Így hat az étcsoki a teljesítményedre

A rövidebb távokhoz remek társ az étcsoki. El is mondjuk, miért.

Térképre fel!

Az okos órák és az okos alkalmazások térhódításával nemcsak futni lehet, hanem csomó érdekes információt nyerhetünk ki a futásainkkal kapcsolatban. Lássuk, melyek ezek!

5 ok, amiért nyugodtan megihatsz ma egy sört futás után

Nyugodtan nyiss egy üveg sört, mert elég jó hatással van az egészségedre. Megmutatjuk, pontosan mik az előnyei:

Ez a 85 éves férfi 4 óra alatti időeredménnyel teljesítette a maratont

A 85 éves Ed Whitlockot nem lassítja a kora. Korcsoportjában annyira jól szerepelt, hogy világrekordot döntött a Toronto Maratonon.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft