Egy 80 éves pár kézenfogva futott célba a maratonon

Az ír pár - 57 éves házasok - első helyezést ért el a korcsoportjában.

Az ír pár - 57 éves házasok - első helyezést ért el a korcsoportjában.

Kay és Joe O’Regan már korábban is több versenyen indult: Bostontól kezdve Aténon át a világ sok helyén futott már. De csak két olyan maratonon volt, ahol kézenfogva futhattak célba: először az 1986-os London maratonon futottak át az időmérő óra alatt - ez volt életük első maratonja. Idén pedig az írországi Cork City Maratonon teljesítették a távot. Kay élete 113. maratonját futotta le, Joe-nak pedig ez volt a 29. versenye.

Azt ígérték egymásnak, ez az utolsó megmérettetésük, az 57. házassági évfordulójukat ünnepelték vele. A pár meg is lepődött, amikor az amerikai RW-től telefont kaptak és a szerkesztők a versenyről érdeklődtek, hiszen Joe szerint egyáltalán nem különlegesek, csak szeretnek futni. Mi azért ezzel vitatkoznánk, hiszen fantasztikus teljesítményt nyújtottak, ráadásul a történetük is elég romantikus.

A verseny szervezőitől egyforma rajtszámot kaptak (80), ezzel kedveskedtek a párnak.

Bár azt mondták, nem indulnak több maratonon, lehet, hogy a novemberi New York Maratonon mégis részt vesznek, ezzel ők lennének a legidősebb pár, akik teljesítik a távot.

Várjuk a fejleményeket.

Nincs energiád? 6 dolog, ami segít kirobbanó formába kerülni

Ha az utóbbi időben úgy érzed, hogy soha nincs elég erőd a futásokhoz, edzésekhez, vagy úgy általában a mindennapokhoz, az alábbi változások a segítségedre lesznek!

5 ok - ezért hízol el télen

A telet sokan utálják: hideg, latyakos és a napot is ritkán látod. Mindenki köhög, beteg és a bankkártyádon is jóval kevesebb a pénz.

5 tipp - így állítsd meg az izzadást edzés után

Hogy ne ragadj az izzadtságtól még órákkal edzés után sem…

Rövidítsd le a megfázásod 3 nappal

Egy tabletta elég ahhoz, hogy megállítsa az orrfolyást!

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft