4 kényeztetés, ami a futóknak egyszerűen jár

Ha futó vagy, biztosan nagy gondot fordítasz arra, hogy egészségesen élj. Vasárnap délig az ágyban gyorskaja evéssel összekötve szóba sem jöhet, és az sorozatmaratonok is felejtősek? Pedig van, amikor lehetsz egy kicsit rossz!

Ha futó vagy, biztosan nagy gondot fordítasz arra, hogy egészségesen élj. Vasárnap délig az ágyban gyorskaja evéssel összekötve szóba sem jöhet, és az sorozatmaratonok is felejtősek? Pedig van, amikor lehetsz egy kicsit rossz!

Legyél önző!

Ha például egy versenyre készülsz, igenis megengedheted magadnak, hogy szombatonként hosszú órákra eltűnj futni, hogy sokat költs cuccokra, korán lefeküdj aludni esténként, és magadra koncentrálj. Ha lemegy a verseny, akkor úgyis visszatérsz a normál kerékvágásba. De ne foglalkozz mással, csak magaddal!

Egyél sütit!

Attól még, hogy odafigyelsz a helyes táplálkozásra, néha-néha megjutalmazhatod magad egy finom sütivel ebéd után, hiszen olyan keményen dolgozol! Oké, nem kell belőle rendszert csinálni, de azért lendít a teljesítményeden, ha nem vagy mindig szigorú magaddal!

Menj masszázsra!

A masszázs egy olyan kényeztetés, amivel egy futónak hetente vagy kéthetente mindenképpen élnie kell. Regenerálódnak tőle az izmaid és ízületeid, és nem csak fizikailag, de mentálisan is feltöltődhetsz. Szóval, ez jár neked!

Aludj sokáig!

Kinevetnek a barátaid, mert már este fél 10-kor ágyban vagy? Mi mást tehetnél, ha reggel fél 6-kor kelsz, hogy munka előtt letudd az aznapi edzést. Nem foglalkozz senkivel, az alvás elengedhetetlen ahhoz, hogy jó formában maradj, és nehezebben sérülj le. Hajrá!

Olvasd el ezt is!
Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft