4 kényeztetés, ami a futóknak egyszerűen jár

Ha futó vagy, biztosan nagy gondot fordítasz arra, hogy egészségesen élj. Vasárnap délig az ágyban gyorskaja evéssel összekötve szóba sem jöhet, és az sorozatmaratonok is felejtősek? Pedig van, amikor lehetsz egy kicsit rossz!

Ha futó vagy, biztosan nagy gondot fordítasz arra, hogy egészségesen élj. Vasárnap délig az ágyban gyorskaja evéssel összekötve szóba sem jöhet, és az sorozatmaratonok is felejtősek? Pedig van, amikor lehetsz egy kicsit rossz!

Legyél önző!

Ha például egy versenyre készülsz, igenis megengedheted magadnak, hogy szombatonként hosszú órákra eltűnj futni, hogy sokat költs cuccokra, korán lefeküdj aludni esténként, és magadra koncentrálj. Ha lemegy a verseny, akkor úgyis visszatérsz a normál kerékvágásba. De ne foglalkozz mással, csak magaddal!

Egyél sütit!

Attól még, hogy odafigyelsz a helyes táplálkozásra, néha-néha megjutalmazhatod magad egy finom sütivel ebéd után, hiszen olyan keményen dolgozol! Oké, nem kell belőle rendszert csinálni, de azért lendít a teljesítményeden, ha nem vagy mindig szigorú magaddal!

Menj masszázsra!

A masszázs egy olyan kényeztetés, amivel egy futónak hetente vagy kéthetente mindenképpen élnie kell. Regenerálódnak tőle az izmaid és ízületeid, és nem csak fizikailag, de mentálisan is feltöltődhetsz. Szóval, ez jár neked!

Aludj sokáig!

Kinevetnek a barátaid, mert már este fél 10-kor ágyban vagy? Mi mást tehetnél, ha reggel fél 6-kor kelsz, hogy munka előtt letudd az aznapi edzést. Nem foglalkozz senkivel, az alvás elengedhetetlen ahhoz, hogy jó formában maradj, és nehezebben sérülj le. Hajrá!

Olvasd el ezt is!
6 ok, amiért az edzés a legjobb hangulatjavító

A futás pozitívumat nem győzzük sorolni. Itt egy újabb lista arról, hogyan javíthat a hangulatodon.

5 dolog, amiben hasonlít a sport és az élet

A mozgás akár az élet metaforája is lehetne. A következő tények is ezt bizonyítják:

6 dolog, amiben a futás enyhén szólva megváltoztatta az életemet

Bár mindig sportoltam, a futás kifejezetten meghatározó darabja azoknak a mozgásformáknak, amiket eddig űztem. Nem csak a mindennapjaimra, de átfogóan az életemre is hatalmas hatással van. Most elmondom, miben!

5 ok, hogy ma is elmenj futni

Vannak napok amikor lelkesen, izgatottan pattansz ki az ágyból, hogy elindulj futni. Máskor viszont legszívesebben inkább aldunál plusz egy órát. Ilyenkor jól jöhetnek a következő motivációs trükkök

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft