5 kínos futós sztori az angol RW szerkesztőségéből

Megosztották velünk a legcikibb dolgokat, amik futás közben velük történtek.

Megosztották velünk a legcikibb dolgokat, amik futás közben velük történtek.

1/ Sérülés után boldogan vágtam neki az első futásomnak. Annyira ellepte az endorfin az agyam, hogy észre sem vettem a fát, ami hirtelen szembejött velem. A turistáknak jó napja volt…

2/Amikor először vérezni kezdett a mellbimbóm a kidörzsölődéstől, észre sem vettem. Aztán nem értettem, miért néznek furán az emberek.

3/ Egyszer egy pasi felpattant a mellettem lévő futópadra a szinte üres konditeremben. A következő 20 percben tudomást sem vettem róla, észre sem vettem, hogy énekelt. Aztán az arcomba locsolt egy kis sportitalt. Kiderült, hogy a bátyám volt.

4/ Egyszer csatlakozott hozzám egy részeg férfi, aki végig egy üveg sörrel a kezében futott. Fittebb volt, mint hittem volna, mivel végig velem tartott.

5/ Elmentem egy luxus konditerembe. Az edzés jó volt, épp a futópadon voltam, amikor észrevettem, hogy kifordítva vettem fel a leggingsem. Sajnos megálltam és óriásit estem, lefejeltem a futópad korlátját.

Olvasd el ezt is!
4 tipp - erre figyelj, ha esőben futsz

Ha a természet megtréfál és a versenyed napján hatalmas esővel köszönt, fogadd meg a következő tanácsokat.

Tízperces gyalogló edzésterv, amit ebédidőben is elvégezhetsz

Van olyan, hogy nincs kedved normálisan edzeni, pedig nagyon szükséged lenne a mozgásra. Vagy éppen most lábadozol egy sérülésből, és csak szoktatnod kell a testedet ahhoz, hogy újra elkezdesz sportolni. Bármelyik is igaz rád, az alábbi tízperces edzésterv neked szól!

Játssz a társaddal futás közben!

Amerikában van egy játék, „Would you rather” a neve, melynek lényege, hogy a kérdésben feltett két opció közül kell kiválasztani azt, amelyik szimpatikusabb.

Az ünnepek alatt fuss kevesebbet, figyelj a családra jobban!

Mindjárt itt a karácsony. Az ősz elrepült és már talán kezdetét is vette a nagy hajtás.

Tíz furcsa tény a futókról

Különös fajta a futó, az biztos. Sebtapaszt teszünk a mellbimbónkra, nyíltan beszélünk arról, sikerült-e már aznap wc-re mennünk, és önszántunkból kimegyünk a hőségbe vagy a fagyba, hogy fussunk egy csomó kilométert.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft