Ma van a Futás Világnapja!

Ennek örömére sok-sok hasznos dolgot gyűjtöttünk össze a futásról és futókról.

Ennek örömére sok-sok hasznos dolgot gyűjtöttünk össze a futásról és futókról.

Tudtad, hogy a futás milyen jó hatással van a szervezetedre? Például csökkenti a cukorbetegség kialakulásának esélyét, boldogabbá tesz és a csontjaid egészségét is megőrzi. A többi pozitív hatásról itt olvashatsz.

Lehet, hogy a futók elsőre nehéz esetnek tűnnek, pedig rengeteg előnye van annak, ha egy futóval jársz. Amellett, hogy igazán izmos a fenekük, a futók jók az ágyban (gondolj csak az állóképességükre...) és jófejek.

Ha már itt tartunk, egy futóval különleges randikat is szervezhetsz: elmehettek együtt futni, jógázni, páros masszázsra, vagy egy jó olasz étterembe, egy kiadós futás után.

Ha kedvet kaptál a futáshoz, de még kezdő vagy, fogadd meg laza tanácsainkat és szeress bele a futásba!

Ezért szeretem a téli futásokat

Bár sok nehézség van, hiszen rengeteg cuccot kell felvenni, csúszós a talaj, és konkrétan megfagy az arcom, mégis imádok télen futni, ezek miatt:

Csodaszerként emlegetett SMR henger

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő új funkcionális eszköz az SMR henger (self-myofascial release- izompólya önmasszázs). Élsportolók esküsznek rá, henger nélkül nem mennek egy edzésre/versenyre sem. Ha nekik bevált, neked is érdemes beépíteni az edzéseid mellé. Amellett, hogy regenerációt gyorsíthatsz, számos sérülés megelőzésében segíthet.

Ha a futáshoz jól jön egy új dal

Új videoklipjével azokat a futókat jó eséllyel megnyeri a Manoya, akik szívesen hallgatnak zenét futás közben. A kellemes ütemű nóta egy könnyű futás klassz kísérője lehet.

Az életmódváltás 5 érzelmi fázisa

A fogyúkúra nem vicc. Mindig rengeteg változással, lemondással jár és mindenkire másképp hat. Ha életmódváltásba kezdesz, az is biztos, hogy kissé érzékenyebb leszel a megszokottnál.

Miért van szükség keresztedzésre?

Ha kitűzött céljaid között az is szerepel, hogy gyorsabb legyél, más sportok is segíthetnek abban, hogy ezt elérd.

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft