Idén is körbefutottuk a Balatont!

Ha most valaki beugrana hozzánk a kiadóba, sántikáló emberekkel biztosan találkozna, hiszen ahogy a korábbi években, úgy idén is elindultunk az Ultrabalatonon, ráadásul két csapattal vettünk részt a versenyen!

Ha most valaki beugrana hozzánk a kiadóba, sántikáló emberekkel biztosan találkozna, hiszen ahogy a korábbi években, úgy idén is elindultunk az Ultrabalatonon, ráadásul két csapattal vettünk részt a versenyen!

A tavalyi évvel ellentétben kissé spontán szerveztük meg a dolgot, volt, aki csak az utolsó héten kezdett el készülni (ennek történetét a friss Runner's World 16. oldalán olvashatod), és volt, aki már eleve sérülten érkezett. Jó kis csapat, ugye? Bár nagyon szeretjük egymást, és fej-fej mellett haladtunk, folyton bennünk volt a versenyszellem, hogy lenyomjuk a másikat. (Mondjuk a rajtnál, amikor a két méter magas, terminátor Gegával kellett rajtolnom, kissé megalázónak éreztem a szituációt, hiszen csak úgy suhant felfelé a Club Aligából, míg én küzdöttem az emelkedővel. Na mindegy, ilyenkor a versenyszellemnek már az elején annyi.) A lényeg, hogy mindenki becsületesen lefutotta a távokat, és kihozta magából a maximumot. Már el is felejtettem, hogy tavaly milyen fantasztikus érzés volt ezekkel az emberekkel célba érni. Milyen büszkeséggel töltött el, hogy megcsináltuk. Együtt a kollégáinkkal és barátainkkal.

Kép

Az a legjobb az egészben, hogy a 4:30-as pace-t lazán tartó munkatársak egy pillanatra sem éreztetik a 6:30-asokkal, hogy ők gyengébbek lennének, sőt olyan motiválóak, hogy te is elhiszed, bármilyen gyorsan és sokat képes vagy futni! Hidegrázós még vissza is gondolni a hétvégére. Ilyenkor persze az első héten a legtöbbünkben megszületik az elhatározás, hogy jövőre még hosszabbat, még több emelkedőt, és még gyorsabban futunk, és remélem ez meg is valósul. De azért egy kis pihenés most még kijár, mielőtt belevetnénk magunkat a kemény edzésekbe.

Kép

A legjobb csapatépítés ez, mindenkinek ajánlom, és hálás vagyok, hogy idén is ezekkel az emberekkel futhattam együtt!

Amikor először futhattak nők maratont az Olimpián: ünnepeljük meg a pillanatot!

Sokáig úgy gondolták, hogy a női test nem képes még olyan távok lefutására sem, mint 1500 méter (!!!), ezért is volt hatalmas és különleges pillanat, amikor először, 1984-ben már hölgyek is indulhattak az Olimpián a maratonon.

Az ősz kedvence: a sütötők 5 pozitív hatása

A sütőtök rengeteg tápanyagot tartalmaz és annyi pozitív hatással rendelkezik az egészségedre, hogy meg fogsz lepődni!

10 futópillanat, amit érdemes megünnepelni

Minden fejlődést érdemes megörökítened az utókornak és magadnak is. A kemény munka után pedig megérdemled az ünneplést.

5 igazság a futás és kávé kapcsolatáról

A legfontosabb kérdésekre kerestük a választ a futással és kávéval kapcsolatban. Íme az eredmények:

Hogyan kezeld, ha a párod egyáltalán nem támogat a futásban?

Régebben mindig arról álmodoztam, hogy a pasimmal együtt futunk, mert annyi ilyen példát láttam magam előtt, és nem bírtam belenyugodni, hogy ő inkább az olyan szórakoztatóbbnak mondható sportokat szereti, mint a foci vagy a tenisz, és esze ágában sincs 5-6km-nál többet lefutni.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft