Idén is körbefutottuk a Balatont!

Ha most valaki beugrana hozzánk a kiadóba, sántikáló emberekkel biztosan találkozna, hiszen ahogy a korábbi években, úgy idén is elindultunk az Ultrabalatonon, ráadásul két csapattal vettünk részt a versenyen!

Ha most valaki beugrana hozzánk a kiadóba, sántikáló emberekkel biztosan találkozna, hiszen ahogy a korábbi években, úgy idén is elindultunk az Ultrabalatonon, ráadásul két csapattal vettünk részt a versenyen!

A tavalyi évvel ellentétben kissé spontán szerveztük meg a dolgot, volt, aki csak az utolsó héten kezdett el készülni (ennek történetét a friss Runner's World 16. oldalán olvashatod), és volt, aki már eleve sérülten érkezett. Jó kis csapat, ugye? Bár nagyon szeretjük egymást, és fej-fej mellett haladtunk, folyton bennünk volt a versenyszellem, hogy lenyomjuk a másikat. (Mondjuk a rajtnál, amikor a két méter magas, terminátor Gegával kellett rajtolnom, kissé megalázónak éreztem a szituációt, hiszen csak úgy suhant felfelé a Club Aligából, míg én küzdöttem az emelkedővel. Na mindegy, ilyenkor a versenyszellemnek már az elején annyi.) A lényeg, hogy mindenki becsületesen lefutotta a távokat, és kihozta magából a maximumot. Már el is felejtettem, hogy tavaly milyen fantasztikus érzés volt ezekkel az emberekkel célba érni. Milyen büszkeséggel töltött el, hogy megcsináltuk. Együtt a kollégáinkkal és barátainkkal.

Kép

Az a legjobb az egészben, hogy a 4:30-as pace-t lazán tartó munkatársak egy pillanatra sem éreztetik a 6:30-asokkal, hogy ők gyengébbek lennének, sőt olyan motiválóak, hogy te is elhiszed, bármilyen gyorsan és sokat képes vagy futni! Hidegrázós még vissza is gondolni a hétvégére. Ilyenkor persze az első héten a legtöbbünkben megszületik az elhatározás, hogy jövőre még hosszabbat, még több emelkedőt, és még gyorsabban futunk, és remélem ez meg is valósul. De azért egy kis pihenés most még kijár, mielőtt belevetnénk magunkat a kemény edzésekbe.

Kép

A legjobb csapatépítés ez, mindenkinek ajánlom, és hálás vagyok, hogy idén is ezekkel az emberekkel futhattam együtt!

Nincs energiád? 6 dolog, ami segít kirobbanó formába kerülni

Ha az utóbbi időben úgy érzed, hogy soha nincs elég erőd a futásokhoz, edzésekhez, vagy úgy általában a mindennapokhoz, az alábbi változások a segítségedre lesznek!

5 ok - ezért hízol el télen

A telet sokan utálják: hideg, latyakos és a napot is ritkán látod. Mindenki köhög, beteg és a bankkártyádon is jóval kevesebb a pénz.

5 tipp - így állítsd meg az izzadást edzés után

Hogy ne ragadj az izzadtságtól még órákkal edzés után sem…

Rövidítsd le a megfázásod 3 nappal

Egy tabletta elég ahhoz, hogy megállítsa az orrfolyást!

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft