Levél kezdő futóknak

Annyira örülök, hogy egymásra találtunk.

Annyira örülök, hogy egymásra találtunk.

Kedves Kezdő,

Végre van alkalmunk megismerkedni.

Vicces, mennyit meséltek már nekem rólad - és persze neked is rólam, ezért örülök, hogy elkezdted.

Rögtön az elején szeretném leszögezni, hogy lassan kell kezdenünk. Ha sietsz, azzal kárt okozol. Inkább ismerkedjünk lassan, barátságosan, hogy később elmélyülhessen a kapcsolatunk. Lehet, hogy érnek majd csalódások és haragudni fogsz, de ha őszinte vagy, mindketten győztesek leszünk a végén.

Lehet, hogy az első pár hét furcsa lesz, hiszen nem ismerjük még egymást. Olyan tervet kell kitatlálnunk, ami mindkettőnknek jó.

Megértem, ha nem csak velem foglalkozol, sőt: nyújtanod, pihenned is kell és az élet más területeit sem szabad elhanyagolnod miattam. A külön töltött idő pedig erősebbé tesz. Így, amikor legközelebb újra engem választasz, kipihenten és felkészülve, izgalmakkal telve vethetjük bele magunkat az új élményekbe.

Mivel a kapcsolatnak fizikai része is van, fontos a fokozatosság. Remélem, sikerül együtt fejlődnünk és megismerni azt, mennyire vágyunk újdonságokra, vagy épp mennyire ragaszkodunk a megszokott dolgokhoz.

Engem nem érdekel, hogy nézel ki, vagy mit veszel fel. Csak az érzelmek számítanak. Öltözz úgy, ahogy neked a legkényelmesebb. Szerintem idővel úgyis egyre erősebbé válik köztünk a vonzalom.

Kérlek, ne ess túlzásba. Már rengetegszer tapasztaltam, hogy a kezdeti robbanékony láng és lendület hamar alábbhagy.

Én nem az életed szeretnék lenni, csak egy része. Szeretnélek boldoggá tenni.

Bármit is csinálsz, ne verj át. Ha megígéred, hogy eljöszz, én várok rád. Rendben?

Ha végül egymás mellett kötünk ki, biztos, hogy nehézségeken is át kell lendülnünk. Kiderül, mennyire bírod a fájdalmat, vagy a nyomást. Tudnod kell rólam, hogy néha nem vagyok egyszerű eset, akit hamar lerendezhetsz. De az élet ilyen: egyszer fent, egyszer lent.

Alig várom, hogy elkezdjük. Mondd el, mikor szeretnél összefutni.

Szeretettel:

A Futás

Olvasd el ezt is!
Rövidítsd le a megfázásod 3 nappal

Egy tabletta elég ahhoz, hogy megállítsa az orrfolyást!

Zsíros ételek, amikből többet kéne enned a dietetikusok szerint

Nem kell félned a zsírtól, hiszen ez az a makrotápanyag, ami sokáig eltelít, ráadásul a szívednek és az agyadnak is jót tesz.

Miért fontos a core izmok erősítése?

Ha nem tudod, hogy mit takar a core izmok kifejezés vagy csak szeretnél jobb futóvá válni, ez a cikk neked szól:

Ez az egy dolog segíthet abban, hogy többet fuss

Gondolkodtál már azon, miért van az, hogy néha úgy tűnik, romlitt az állóképességed? Ebben közrejátszhat az alvás, a stressz, ugyanakkor a légzésnek is nagyon fontos szerepe van abban, hogy milyen az energiaszinted.

Érzetek játéka csupán?

Az ember nem gép. Test és lélek. Folyamatos interakciók sokasága éri a környezeti tényezők és a belső világ között. Ha fut, akkor is. Ezek a hatások akár észrevétlenül megnyugtatnak, akár figyelmeztetnek valamire, vagy éppen kizökkentenek az aktuális állapotból, egyszóval hatással vannak ránk.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft