Egy kanadai férfi megdöntötte a Beer 2-Mile rekordját

Jim Finlayson 11:39-es időeredménnyel teljesített 8 kört.

Jim Finlayson 11:39-es időeredménnyel teljesített 8 kört.

Múlt pénteken Jim Finlayson mindenkit figyelmeztetett a rekordkísérlet kellemetlen következményére, hiszen gyomorforgató köröket tett meg a pályán, miközben körönként legurított egy üveg sört. (azaz összesen 8 üveggel).
“Eddig senki nem tudta hányás nélkül teljesíteni, ezért én is szóltam a szurkolóknak.”
Szerencsére még rosszullét előtt sikerült megdönteni a rekordot, ami 8 darabb 400 méteres kör lefutásából állt. Korábban már ő volt a sima Beer Mile rekordere is (5:01), de most a táv kétszeresét teljesítette.
A szabályok szerint ha futás közben állt volna meg, akkor egy büntetőkört is meg kellett volna tennie, de szerencsére nem történt baleset. Viszont az utolsó kör lefutása után egyből egy fához rohant.
Videó is készült a rekordkísérletről:

3 ok, hogy több édesburgonyát egyél

Érdemes a sima krumplit batátára cserélned. Hogy miért? Mutatjuk az okokat!

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft