A mentális edzés fontossága

Mindenki megtalálja a számára tökéletes edzéstervét. De azt is sokan átélték már, hogy bármennyire is erősnek érzik magukat, az agyuk előbb feladja, mint a testük.

Mindenki megtalálja a számára tökéletes edzéstervét. De azt is sokan átélték már, hogy bármennyire is erősnek érzik magukat, az agyuk előbb feladja, mint a testük.


Ha nagy nyomás nehezedik rád és mindenáron meg szeretnél feleni, könnyen túledzheted magad és ilyenkor a sérülések kialakulásának esélye is nagyobb-mondja Ashley Corn, sportpszichológus.
A futóknak tehát érdemes az agyukat is edzeni. A kisebb változtatások is nagy eredményeket hozhatnak.

  • Először is, érdemes pontos célokat kitűznöd.
  • Arra is érdemes figyelned, hogy mire gondolsz edzés közben. Ha olyan gondolatok cikáznak a fejedben, amik hátráltatnak, akkor próbálj meg pozitívabb dolgokra gondolni.
  • A harmadik fontos tipp a vizualizáció. Képzeld el, ahogy átfutsz a maratoni célvonalon-így amikor tényleg megteszed, csak annyit mondasz majd, hogy “deja vu”.
3 ok, hogy több édesburgonyát egyél

Érdemes a sima krumplit batátára cserélned. Hogy miért? Mutatjuk az okokat!

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft