Téged mi motivál?

4 éve egy edzőtáborban leült mellém egy sportoló és megkérdezte, mik az eredményeim. Akkor már 2 Olimpián jártam, készültem Londonra. Megkérdezte, mi motivál, hiszen vannak nagyon jó időeredményeim, voltam a nagy versenyen, 12 éve már a profi világban éltem.

4 éve egy edzőtáborban leült mellém egy sportoló és megkérdezte, mik az eredményeim. Akkor már 2 Olimpián jártam, készültem Londonra. Megkérdezte, mi motivál, hiszen vannak nagyon jó időeredményeim, voltam a nagy versenyen, 12 éve már a profi világban éltem.Akkor még nem tudtam, hogy Londonban nem leszek ott. Válaszolni sem tudtam a kérdésére, mert azaz igazság, hogy akkoriban fogalmam sem volt már, miért is csinálom. Tettem amit tennem kellett.
Aztán megtörtént a “kudarc”, (kudarc=Kriszti nem volt Londonban) ami számomra egy új élet kezdetét jelentette.
Elmentem Rómába, ért sok spirituális és mindenféle megvilágosodás és szép lassan visszataláltam a futáshoz. Csend kellett. Egy időre. És idő kellett, hogy a csendet el tudjam viselni. Mert a csendben hallottam meg azt, ki vagyok én és mi köt ilyen szorosan ehhez a sportághoz.

Kép


4 évvel később, nem is oly rég, feltették a kérdést újra, mi motivál még. Nem tudtam, mit mondjak, mert már nem olyasmi, amit könnyű szavakba önteni. Nem csupán anyagi dologok, érmek, egyénik, amik részei egy élsportoló életének. Illetve ezek is részei.
Talán a kérdést tenném fel máshogyan magamnak.

KépMiért futsz még mindig?
Azért futok, mert szeretem. Mert újra képes vagyok kisgyerek módjára örülni egy tavaszi záporban való futásnak vagy élvezni, ahogy elmehetek csak úgy futni a határba. Ezt kerestem 4 éve annyira. Visszatalálni önmagamhoz. Szabadnak lenni. Ezekért nem adtam fel 2012 után és ezek azok a pillanatok, amik tovább és tovább löknek.
Téged mi motivál?

5 erősítő gyakorlat, amikkel több zsírt égethetsz futás közben

Ha többet szeretnél kihozni a futásaidból, érdemes erősítened is! Ha erősebbé válsz, gyorsabb és kitartóbb leszel, ráadásul csökken az esélyed a sérülésekre is.

A 4 legegyszerűbb superfood, ami szuperegészségesen tart

Nem csak a matcha, a maca, a chia mag és a quinoa szuperkaja. Hanem pár könnyen fellelhető alapélelmiszer is!

Ezért kerüld a hosszú, forró fürdőket télen

Egy hasznos tanács a téli időszakra: ints búcsút a száraz bőrtől és hajtól, ha szép akarsz lenni karácsonyra.

Így készíts tökéletesen pulykasültet! + ITT a titkos fűszerkeverék receptünk!

Egy egész magazint szenteltek a pulykahúsnak, melyet akár INGYEN letölthetsz INNEN!

3 táplálkozási szabály, amit nyugodtan megszeghetsz az ünnepek alatt

Ha egész évben odafigyeltél arra, mit eszel, karácsonykor nyugodtan lazíts egy kicsit, hogy kiélvezd az ünnep minden részét.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft