Élvezd a futást - tippek unalom ellen

Versenyzés közben is előfordulhat - főleg, ha hosszú a táv -, hogy unatkozol. Erre van megoldás, amit meg is osztunk veled.

Versenyzés közben is előfordulhat - főleg, ha hosszú a táv -, hogy unatkozol. Erre van megoldás, amit meg is osztunk veled.


A hosszú felkészülés után lehet, hogy kicsit kevesebb lelkesedéssel veted bele magad a versenybe. Érdemes kisebb blokkokra osztanod a futást, például 3-szor 40 percre. Így könnyebb lesz fejben is összeraknod, mintha tisztán két órára készülnél.
Készíts motiváló playlistet, ami segít abban, hogy elejétől a végéig élvezd a futást. Az is jó megoldás lehet, ha futás közben számolod a táblákat, amik mellett elhaladsz.
Ha ezek nem segítenek, akkor szimplán engedd szabadjára a kreativitásod - sokan pont futás közben találnak megoldást a problémáikra, vagy ilyenkor jutnak eszükbe új ötletek.

Tízperces gyalogló edzésterv, amit ebédidőben is elvégezhetsz

Van olyan, hogy nincs kedved normálisan edzeni, pedig nagyon szükséged lenne a mozgásra. Vagy éppen most lábadozol egy sérülésből, és csak szoktatnod kell a testedet ahhoz, hogy újra elkezdesz sportolni. Bármelyik is igaz rád, az alábbi tízperces edzésterv neked szól!

Játssz a társaddal futás közben!

Amerikában van egy játék, „Would you rather” a neve, melynek lényege, hogy a kérdésben feltett két opció közül kell kiválasztani azt, amelyik szimpatikusabb.

Az ünnepek alatt fuss kevesebbet, figyelj a családra jobban!

Mindjárt itt a karácsony. Az ősz elrepült és már talán kezdetét is vette a nagy hajtás.

Tíz furcsa tény a futókról

Különös fajta a futó, az biztos. Sebtapaszt teszünk a mellbimbónkra, nyíltan beszélünk arról, sikerült-e már aznap wc-re mennünk, és önszántunkból kimegyünk a hőségbe vagy a fagyba, hogy fussunk egy csomó kilométert.

Curry-s édesburgonyaleves

Mutatunk egy receptet, ami garantáltan felmelegít egy hosszú futás után!

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft