Élvezd a futást - tippek unalom ellen

Versenyzés közben is előfordulhat - főleg, ha hosszú a táv -, hogy unatkozol. Erre van megoldás, amit meg is osztunk veled.

Versenyzés közben is előfordulhat - főleg, ha hosszú a táv -, hogy unatkozol. Erre van megoldás, amit meg is osztunk veled.


A hosszú felkészülés után lehet, hogy kicsit kevesebb lelkesedéssel veted bele magad a versenybe. Érdemes kisebb blokkokra osztanod a futást, például 3-szor 40 percre. Így könnyebb lesz fejben is összeraknod, mintha tisztán két órára készülnél.
Készíts motiváló playlistet, ami segít abban, hogy elejétől a végéig élvezd a futást. Az is jó megoldás lehet, ha futás közben számolod a táblákat, amik mellett elhaladsz.
Ha ezek nem segítenek, akkor szimplán engedd szabadjára a kreativitásod - sokan pont futás közben találnak megoldást a problémáikra, vagy ilyenkor jutnak eszükbe új ötletek.

Betegség esetén mikor futhatsz és mikor nem?

Amikor egy edzéstervet követsz, vagy csak szimplán hozzászoktál ahhoz, hogy rendszeresen futsz, biztosan rosszul érint, amikor egy betegség miatt szünetet kell tartani. Most eláruljuk, mely betegségeknél, mikor szabad a pálya, és mikor maradj inkább otthon!

Két futó segített a 73 éves, sérült férfinak, hogy átérjen a célvonalon

John Wilkie a Rock’n’ Roll Arizona félmaratonon indult, ám néhány méterrel a cél előtt elesett.

Egy hónapon keresztül minden nap megcsináltam 10 fekvőtámaszt. Íme az eredmény

Azt mondják, az apró változtatások hatalmas eredményhez vezethetnek. A Women’s Health egyik szerzője, Kristen Domonell kíváncsi volt, mi történik akkor, ha átalakítja a hagyományos edzéstervét és egy hónapon keresztül minden egyes nap megcsinál 10 fekvőtámaszt. Íme, az eredmény.

Egy újabb ok arra, hogy otthon hagyd a fülhallgatód

Létezik egy kifejezés, amit azokra az emberekre használnak, akik nem tudnak a telefonjuk nélkül élni: nomofóbia.

6 étel, amitől megnyugszol

Megkértük dr. Drew Ramseyt, a Columbia University pszichiáterét, hogy adjon pár tippet, mit érdemes enned, ha stresszes vagy. Így biztos lehetsz benne, hogy nem hízol el.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft