4 tipp azoknak, akiknek a futás az újévi fogadalmuk

Elhatároztad, hogy végre elkezdesz futni, vagy esetleg több év kihagyás után szeretnél újra belevágni? Ezeket a tippeket fogadd meg kezdőként, vagy újrakezdőként:

Elhatároztad, hogy végre elkezdesz futni, vagy esetleg több év kihagyás után szeretnél újra belevágni? Ezeket a tippeket fogadd meg kezdőként, vagy újrakezdőként:

Olvasd el ezt is!

Kell egy jó cipő!

Ha valóban komolyan gondolod, már az elején érdemes beszerezned egy kényelmes cipellőt, amit valóban futásra találtak ki, mert így rengeteg sérüléstől kíméled meg magad. Az üzletben kérd ki az eladó tanácsát, és ne feltétlen a küllem alapján válassz. Ha jó a cipőd, komfortosabb és könnyebb lesz a futás, kisebb eséllyel adod fel!

Ne akarj azonnal maratont futni!

Egy kisebb célt határozz meg, például, hogy minden másnap elmész futni, vagy hogy március végére felkészülsz életed első 5km-es távjára, ne azonnal a maratonra kezdj el készülni. Gondolkodj kicsiben, és abból építkezz!

Olvasd el ezt is!

Mindenképpen kell cél

Hiába nem kell azonnal nagy vágyakat meghatározni, mindenképpen legyen valami, amit el akarsz érni. Még, ha elsőre csak annyi, hogy 10 percig séta nélkül futsz majd, céltalanul ne fuss!

Találd meg a tempódat!

Fuss olyan lassan, amennyire csak kell. Jó ötlet valaki mással nekivágni a projektnek, és olyan tempóban futni, hogy közben beszélgetni is tudjatok. Még, ha csiga lassúak is vagytok, ne kezdjetek el gyorsulni, csak akkor, ha már magabiztosan megy, 20-30 perc egyhuzamban!

Sok sikert kívánunk minden újdonsült futónak!

4 nő éppen New Yorkból Washingtonba fut - de vajon miért?

A futás egyúttal egy nőjogi ügyet szolgálna.

Nincs energiád? 6 dolog, ami segít kirobbanó formába kerülni

Ha az utóbbi időben úgy érzed, hogy soha nincs elég erőd a futásokhoz, edzésekhez, vagy úgy általában a mindennapokhoz, az alábbi változások a segítségedre lesznek!

5 ok - ezért hízol el télen

A telet sokan utálják: hideg, latyakos és a napot is ritkán látod. Mindenki köhög, beteg és a bankkártyádon is jóval kevesebb a pénz.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft