Borítókép: Zseniálisan vicces, ahogy James Corden és Gordon Ramsey futópadon szívatják egymást kvízkérdésekkel

Zseniálisan vicces, ahogy James Corden és Gordon Ramsey futópadon szívatják egymást kvízkérdésekkel

Forrás: Getty Images
A Late Late Show-ban futtatták meg egymást a cimborák.

Gordon Ramsey még tavaly októberben állította nagy kihívás elé James Cordent, akkor megbeszélték, hogy jövőre együtt futják le a Los Angeles Marathont. A sztárséf kis túlzással kirázza a kisujjából a dolgot, hiszen szenvedélye a futás, a műsorvezetőről ugyanezt már nem lehet elmondani. A páros nemrég ismét találkozott a Late Late Show-ban, melynek az egyik legviccesebb szegmense a treadmill trivia, vagyis a futópados kvízkérdések voltak.

Corden főzős kérdéseket kapott, Ramsey pedig fiúbandákról szólókat, ha valamelyikük rosszul válaszolt, a másik növelhette a tempót, vagy a dőlésszöget. Végül mindketten fogalmatlannak bizonyultak a másik szakterületén, így kiegyeztek egy igazságos döntetlenben.

Nemrég egyébként írtunk arról, hogyan maradhatsz motivált a futópadon hosszú távon is. Az egyik megoldás a zene, a ritmusok ugyanis nagyon jól fel tudnak pörgetni. Az is sokat segíthet, ha variálod a sebességet. Próbáld ki például, hogy 2 percig a lehető leggyorsabb tempón futsz, majd pihenj egy percet. Ez után fuss újra nagyon tempósan, csak 2 és fél percet. Ezt kis távnövelésekkel 4-5 körben bátran megismételheted!