Borítókép: Igazi partner a szórakozásban

Igazi partner a szórakozásban

Napfény, nyár, medencepart, gumilabda… Nem, ez nem egy új magyar sláger refrénje. Ugyan igaz, hogy a nyári hónapokban mindenki igyekszik a pihenésnek szentelni az idejét, ám akadnak kishazánkban – szép számmal – elszánt sportolók, akiket ebben az időszakban is a játék öröme, a dübörgő lelátó, és a közös sikerek utáni vágy hajt.

Ennek a frenetikus érzésnek eredt nyomába a Chivas Regal, és ezúttal a mélyvíztől sem riadt vissza. Sőt… 3 válogatott pólós nagyágyút is lencsevégre kapott, hogy megmutassa, vízilabda EB ide vagy oda, ahhoz a - kemény munka utáni – bizonyos 8 óra szórakozáshoz, Ők is kiváló partnert találtak.

Nagy Viktor, Jansik Dávid és Bátori Bence erős gerincét képezik a barcelonai Európa-bajnokságon szereplő férfiválogatottunknak, és bár más-más posztról támogatják a csapatot, egy dologban ők is egyet értenek: a tiszta küzdelem és az egymás felé mutatott tisztelet ugyanúgy elengedhetetlen részei a profi sportolói szereplésnek, mint annak a több ezer nemzeti színbe öltözött szurkolónak a hangja, akik minden világversenyre elkísérik őket.

Ennek ez együttállásnak és extázis közeli élménynek az átadására alkotta meg a Chivas Regal a „Játssz! Szurkolj! Ünnepelj!” szlogent és tette egyenlővé whiskyjét a közös ünneplés örömével.

Drukkoljunk nekik!