Borítókép: Ébredj: félidőnél járunk, eddig több mint 4600 km-t tettünk meg

Ébredj: félidőnél járunk, eddig több mint 4600 km-t tettünk meg

Forrás: Szász Norbert
Bizony, ha összeadjuk az eddig közösen megtett kilométereket, akár Bamakóig is elfuthatnánk - ez azért nem semmi!

A múlt heti összegzésünk óta is rengeteg (több mint 400!) csodálatos fotót posztoltatok az hashtaggel, ezeket most is összegyűjtöttük, hogy motiválódhasson mindenki, akinek kicsit meggyengült az akaratereje. Szerintünk már csak a reggeli fények és a napfelkelte miatt is érdemes korábban indítani a napot, ha pedig futás közben gyönyörködsz bennük, az hab a tortán.

Ma pedig már túl is vagyunk a második közösségi futáson, amire ismét sokan eljöttetek! Ne feledjétek, a következő két csütörtökön is találkozunk a Margitszigeti Atlétikai Centurmban. A bemelegítés 6:45-től kezdődik, utána pedig együtt futunk egy szigetkört (aki többet szeretne, az bátran mehet akár 2-3-at is, aki pedig kevesebbet, az a MAC pályáján is edzhet). Futással amúgy is jól indul a reggel, a jó társaság, finom frissítők, kedvenc zenéitek és a meglepetések pedig biztos, hogy még szebbé teszik a napod. Egy kis ízelítő a mai eseményről:

És persze akkor is érdemes eljönnöd, ha szeretnéd, hogy tiéd legyen az adidas újdonsága, az UltraBoost X, hiszen azok között sorsoljuk majd ki, akik az összes közösségi futásra eljöttek.

Ha te is kedved kaptál ahhoz, hogy részt vegyél a kihívásban, még nincs késő, bátran jelentkezhetsz! Az esemény oldalán minden részletet megtalálsz.