Ezt tudtuk meg a futásról idén

Az idei év is rengeteg új infóval látott el minket, minden szempontból.

Az idei év is rengeteg új infóval látott el minket, minden szempontból.

Olvasd el ezt is!

Összegyűjtöttük, melyek voltak közülük a legfontosabbak, amik kapcsolódnak a futáshoz:

A futók barátságosak és nyitottak, de köztünk is vannak konfliktusok. Viszont érdemes fejben tartani, hogy mindannyiunkat egy dolog köt össze: imádunk futni. Épp ezért kell pontot tenni néhány vitás kérdés végére.

Vannak futók, akik úgy gondolják, hogy egy kis betegség nem lehet akadálya az edzéseknek. Van aki esküszik rá, hogy az eldugult orrát a legjobban a futás tisztítja ki. Kellemetlen viszont az, amikor egy ilyen állapotban, sok kilométert lefutott sportoló erőtlenné válik és ágynak dől. Merjünk-e futni betegen? Hogyan álljunk vissza a korábbi edzéstervhez?

Ha december, akkor céges bulik tömkelege, és ilyenkor sokkal nehezebb tartani egy edzéstervet is…De mi van akkor, ha fontos, hogy ne romoljon sokat a teljesítményed?

Nem feltétlenül kell mindig a maximumon pörögnöd ahhoz, hogy érezd a futás áldásos hatását. Próbáld ki a lassú futást is!

„Futsz? De az nem rossz a térdednek?” Mindannyian hallottuk már a kérdést nem futó barátainktól. Vágj vissza nekik! 3 mítosz a futásról, amit ideje lerombolni.

A futás segíthet, hogy tisztábban lásd a dolgokat, hiszen az agyad azon része is dolgozik közben, mely a döntéshozásért, érzelmi feldolgozásért felel. És még 5 másik előnyei is van.

A legfontosabb kérdésekre kerestük a választ a futással és kávéval kapcsolatban.

Egy amerikai tanulmány szerint a sebesség kevésbé számít futás közben, mint gondolnád.

Ha az ember fogyni szeretne, minden mozgásforma jól jön, de a futást nehéz kenterbe verni, hiszen ez az egyik leghatásosabb kalóriaégető mozgás. Ha már futsz, folytasd. Ha még nem, de szeretnél fogyni, elárulunk négy okot, amiért a legjobb döntés a futás.

4 nő éppen New Yorkból Washingtonba fut - de vajon miért?

A futás egyúttal egy nőjogi ügyet szolgálna.

Nincs energiád? 6 dolog, ami segít kirobbanó formába kerülni

Ha az utóbbi időben úgy érzed, hogy soha nincs elég erőd a futásokhoz, edzésekhez, vagy úgy általában a mindennapokhoz, az alábbi változások a segítségedre lesznek!

5 ok - ezért hízol el télen

A telet sokan utálják: hideg, latyakos és a napot is ritkán látod. Mindenki köhög, beteg és a bankkártyádon is jóval kevesebb a pénz.

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft