Egy 9 éves kisfiú új félmaratoni rekordot döntött

Egy különleges versenyző is indult a Cambridge Félmaratonon.

Egy különleges versenyző is indult a Cambridge Félmaratonon.

Caleb Barnes, a 9 éves kisfiú Melrose-ból érkezett a versenyre. A 378. helyen végzett összesítettben (a 4560 befutó közül), 1:34:44-es időeredménnyel. Ezzel pedig ő lett a leggyorsabb a 10 év alattiak közül.

„Szeretk futni, mert szórakoztat és boldoggá tesz. A környéken tervezem meg a futóútvonalaimat apával. Szeretek új helyeket megismerni, új terepeket felfedezni.

Katie És Randy Barnes, Caleb szülei is futnak és már 3 éves korában elvitték a fiukat egy futópályára. Azonnal rákapott a futás ízére, 4 éves korában már el is indult élete első, 5K-s versenyén.

Caleb meggyőzte a szüleit, hogy indulhasson egy félmaratonon is, ahol nincs korhatár. A versenyen eléggé meglepődtek, amikor meglátták a kissrácot, aki végül apja idején 5 percet javítva ért a célba, mosolyogva.

Fotó: KATIE BARNES

Olvasd el ezt is!
Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Javíts az edzéseid hatékonyságán!

Hozd ki a legtöbbet az edzéseidből végre!

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft