Egy 9 éves kisfiú új félmaratoni rekordot döntött

Egy különleges versenyző is indult a Cambridge Félmaratonon.

Egy különleges versenyző is indult a Cambridge Félmaratonon.

Caleb Barnes, a 9 éves kisfiú Melrose-ból érkezett a versenyre. A 378. helyen végzett összesítettben (a 4560 befutó közül), 1:34:44-es időeredménnyel. Ezzel pedig ő lett a leggyorsabb a 10 év alattiak közül.

„Szeretk futni, mert szórakoztat és boldoggá tesz. A környéken tervezem meg a futóútvonalaimat apával. Szeretek új helyeket megismerni, új terepeket felfedezni.

Katie És Randy Barnes, Caleb szülei is futnak és már 3 éves korában elvitték a fiukat egy futópályára. Azonnal rákapott a futás ízére, 4 éves korában már el is indult élete első, 5K-s versenyén.

Caleb meggyőzte a szüleit, hogy indulhasson egy félmaratonon is, ahol nincs korhatár. A versenyen eléggé meglepődtek, amikor meglátták a kissrácot, aki végül apja idején 5 percet javítva ért a célba, mosolyogva.

Fotó: KATIE BARNES

Olvasd el ezt is!
Az 5 legkönnyebb gyakorlat hasizomra

A core izmok erősítik és stabilizálják a gerinced és medencéd, ezért az első lépés ezeknek az izmoknak az erősítése, ha golyóálló testre vágysz.

Tedd helyre a kapcsolatodat a kajával!

Előfordult már, hogy diétáztál, és szerettél volna megszabadulni pár kilótól? Vagy másokhoz hasonlítgattad a tested? Ha igen, olvass tovább!

NO POST NO RUN

No post no run - mondják futóberkeken belül viccesen, vagyis, ha nem posztolsz a futásodról – például fotót – akkor az a futás nem is számít. Lássuk hát, melyek a jó futós fotók alapjai.

Hol kapható a Fuss&Főzz könyv?

Nem tudtad még beszerezni a Fuss&Főzz című könyvünket?

Melegedj fel a hideg futások után ezzel a smoothie-val!

Ez a smoothie felmelegít, ráadásul ellát fehérjével és szénhidrátokkal, szóval tökéletes egy zod, téli futás után.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft