Új Apple Watch - az edzésé lesz a főszerep

Az Apple tegnap mutatta be az új okosóráját San Franciscóban. Sok olyan fejlesztés lesz benne, ami miatt joggal mondhatjuk, hogy a sporté lesz benne a főszerep.

Az Apple tegnap mutatta be az új okosóráját San Franciscóban. Sok olyan fejlesztés lesz benne, ami miatt joggal mondhatjuk, hogy a sporté lesz benne a főszerep.

Kép

Az eszközben lesz GPS, így ha futás közben használod, nem kell hozzá magaddal vinned a telefonod, hogy pontos távolságot és tempót mérjen és megmutassa az edzés végén az útvonalad - vagy, hogy összekösd valamilyen applikációval, például a Stravával. Képes lesz arra is, hogy színekkel jelezze a sebességed változásaid az útvonaladon.

Az óratok 50 méterig vízálló, így akár úszáshoz sem kell levenned, de az eső sem jelent neki gondot.

Az új processzornak köszönhetően az óra 50 százalékkal gyorsabban működik. A kijelzője pedig világosabb, így tűző napon is könnyebben el tudod olvasni, mit ír ki.

Kép
forrás: APPLE

Készült egy külön a futásra specializálódott Apple Watch NIke + modell is, mely négy színben lesz kapható, rugalmas, perforált szíjjal. Elég, ha Sirinek elmondod, hogy futni szeretnél, a kijelzőn ekkor csak a távot vagy a tempód látod nagy számokkal. A Nike-val együtt alkotott óra viszont ösztönözni is tud az edzésre, mivel megkérdezi, hogy futsz-e ma, ha pár napot kihagytál. Hasonló üzenetet kaphatsz, ha jó az idő, vagy az egyik barátod a közelben fut.

Az óra üzemidejéről nem mondtak új információt, remélhetőleg tovább bírja, mint az előző, hiszen gyakran elég rövid idő alatt lemerült.

Magyarországon szeptemben 23-ától kapható az új Apple Watch (139.900 Ft-tól), a Nike-val közösen készített óra pedig október végétől lesz elérhető (38 mm: 139.990 Ft, 42 mm: 149.900 Ft).

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! 30 ok a futásra
Edzés előtti snackek a kirobbanó enerigáért

Dobd össsze ezeket, hogy több energiád legyen!

Így hat az étcsoki a teljesítményedre

A rövidebb távokhoz remek társ az étcsoki. El is mondjuk, miért.

Térképre fel!

Az okos órák és az okos alkalmazások térhódításával nemcsak futni lehet, hanem csomó érdekes információt nyerhetünk ki a futásainkkal kapcsolatban. Lássuk, melyek ezek!

5 ok, amiért nyugodtan megihatsz ma egy sört futás után

Nyugodtan nyiss egy üveg sört, mert elég jó hatással van az egészségedre. Megmutatjuk, pontosan mik az előnyei:

Ez a 85 éves férfi 4 óra alatti időeredménnyel teljesítette a maratont

A 85 éves Ed Whitlockot nem lassítja a kora. Korcsoportjában annyira jól szerepelt, hogy világrekordot döntött a Toronto Maratonon.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft