A festői Balaton-felvidék, a jégesővel érkező hűs és a közelgő finis mámora

Mostanra a három futó és a frissítőcsapat tagjai átlendültek a holtpontokon. Ugyan mindenki kimerült, de jó hangulatban, izgatottan várják a közelgő célba érkezést.

Mostanra a három futó és a frissítőcsapat tagjai átlendültek a holtpontokon. Ugyan mindenki kimerült, de jó hangulatban, izgatottan várják a közelgő célba érkezést.

Tegnap hajnalban Nagyvázsonyban került sor az első váltásra. Itt Gergőt és futótársát, Athoszt, Robi váltotta. A csodaszép Balaton-felvidéki reggel nem tette egyszerűbbé Robi dolgát. A sűrű növényzettel benőtt útvonal és a badacsonyi szintek küzdelmes órákat róttak rá. Szerencsére ezen a szakaszon is akadt futótárs, de Szasza Káptalantótiban tálalt emberes reggelije is segítette Robit a haladásban. A badacsonytördemici befutó, duplán kellemes volt számára, a megváltó pihenésen túl, szülei és két kisebbik gyermeke várták.

Badacsonytördemictől Olivér futott tovább egészen Keszthelyig. Haladt szépen, a tőle megszokott módon, de a szakasza végén, már neki is főtt a feje a vihar előtti fülledt kánikulában. Míg Olivér tolta a napi etapját, Gergő becsatlakozott a balatoni strandolók közé, majd a Balaton-felvidéki Nemzeti Park munkatársainak vendégszeretetét élvezte, akik masszázzsal, frissítéssel és ajándékcsomaggal várták a Kék Csapat-ot.

Az éjszakát a csapat nem futó tagjai és kísérői a Csipkereki vadászházban töltötték. A kedves fogadtatás és az ízletes vacsora kellő muníciót adott mindenkinek az utolsó napra .

Gergő a keszthelyi Festetics kastélytól futott tovább Tomival és a Nemzeti Park két futóhölgyével. Közben az egyre sűrűsödő felhők sejtették, hogy hamarosan lecsap a vihar, amely Zalaszántón jégeső formájában meg is érkezett. Innentől egész éjszaka szakadt az eső. A srácokat ez persze nem akadályozta meg abban, hogy továbbra is elszántan folytassák a vállalásukat, éjjel 11 körül Robi, Gábor társaságában elindult az utolsó szakaszra. Ma reggel fél 5-kor számára befejeződött az Országos Kéktúra, 7 nap után végre szögre akaszthatja a futócipőjét. Elképesztő távokat futott az elmúlt hét minden napján. Jelenleg Olivér fut, közel a cél, már csupán egyetlen váltás van hátra.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Edzés előtti snackek a kirobbanó enerigáért

Dobd össsze ezeket, hogy több energiád legyen!

Így hat az étcsoki a teljesítményedre

A rövidebb távokhoz remek társ az étcsoki. El is mondjuk, miért.

Térképre fel!

Az okos órák és az okos alkalmazások térhódításával nemcsak futni lehet, hanem csomó érdekes információt nyerhetünk ki a futásainkkal kapcsolatban. Lássuk, melyek ezek!

5 ok, amiért nyugodtan megihatsz ma egy sört futás után

Nyugodtan nyiss egy üveg sört, mert elég jó hatással van az egészségedre. Megmutatjuk, pontosan mik az előnyei:

Ez a 85 éves férfi 4 óra alatti időeredménnyel teljesítette a maratont

A 85 éves Ed Whitlockot nem lassítja a kora. Korcsoportjában annyira jól szerepelt, hogy világrekordot döntött a Toronto Maratonon.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft