A festői Balaton-felvidék, a jégesővel érkező hűs és a közelgő finis mámora

Mostanra a három futó és a frissítőcsapat tagjai átlendültek a holtpontokon. Ugyan mindenki kimerült, de jó hangulatban, izgatottan várják a közelgő célba érkezést.

Mostanra a három futó és a frissítőcsapat tagjai átlendültek a holtpontokon. Ugyan mindenki kimerült, de jó hangulatban, izgatottan várják a közelgő célba érkezést.

Tegnap hajnalban Nagyvázsonyban került sor az első váltásra. Itt Gergőt és futótársát, Athoszt, Robi váltotta. A csodaszép Balaton-felvidéki reggel nem tette egyszerűbbé Robi dolgát. A sűrű növényzettel benőtt útvonal és a badacsonyi szintek küzdelmes órákat róttak rá. Szerencsére ezen a szakaszon is akadt futótárs, de Szasza Káptalantótiban tálalt emberes reggelije is segítette Robit a haladásban. A badacsonytördemici befutó, duplán kellemes volt számára, a megváltó pihenésen túl, szülei és két kisebbik gyermeke várták.

Badacsonytördemictől Olivér futott tovább egészen Keszthelyig. Haladt szépen, a tőle megszokott módon, de a szakasza végén, már neki is főtt a feje a vihar előtti fülledt kánikulában. Míg Olivér tolta a napi etapját, Gergő becsatlakozott a balatoni strandolók közé, majd a Balaton-felvidéki Nemzeti Park munkatársainak vendégszeretetét élvezte, akik masszázzsal, frissítéssel és ajándékcsomaggal várták a Kék Csapat-ot.

Az éjszakát a csapat nem futó tagjai és kísérői a Csipkereki vadászházban töltötték. A kedves fogadtatás és az ízletes vacsora kellő muníciót adott mindenkinek az utolsó napra .

Gergő a keszthelyi Festetics kastélytól futott tovább Tomival és a Nemzeti Park két futóhölgyével. Közben az egyre sűrűsödő felhők sejtették, hogy hamarosan lecsap a vihar, amely Zalaszántón jégeső formájában meg is érkezett. Innentől egész éjszaka szakadt az eső. A srácokat ez persze nem akadályozta meg abban, hogy továbbra is elszántan folytassák a vállalásukat, éjjel 11 körül Robi, Gábor társaságában elindult az utolsó szakaszra. Ma reggel fél 5-kor számára befejeződött az Országos Kéktúra, 7 nap után végre szögre akaszthatja a futócipőjét. Elképesztő távokat futott az elmúlt hét minden napján. Jelenleg Olivér fut, közel a cél, már csupán egyetlen váltás van hátra.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
3 ok, hogy több édesburgonyát egyél

Érdemes a sima krumplit batátára cserélned. Hogy miért? Mutatjuk az okokat!

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft