Ötödik nap és a lábuk még mindig tart

Az előző napi nehézségek után a kedd – folytatódó kánikula ide vagy oda – remekül alakult. Persze azért voltak apróbb gikszerek, de a srácok kiváló improvizációs készsége most sem hagyta őket cserben. Ráadásul lelket is melengető meglepetésben volt részük az esti váltáskor. Lássuk a Kék csapat ötödik napját.

Az előző napi nehézségek után a kedd – folytatódó kánikula ide vagy oda – remekül alakult. Persze azért voltak apróbb gikszerek, de a srácok kiváló improvizációs készsége most sem hagyta őket cserben. Ráadásul lelket is melengető meglepetésben volt részük az esti váltáskor. Lássuk a Kék csapat ötödik napját.

Gergő délelőtt 10-kor adta át a stafétát Robinak. Gergő a Szárliget Csókakő szakaszt Csaszi barátjával futotta, illetve a futás vége felé további futótársak csatlakoztak hozzá. Gergő ma remek állapotban, jó kedvűen futott, nyoma sem volt a tegnapi gondoknak. A futás után kedélyesen belecsózott (köszönet érte Szasza szüleinek). Viszont futás közben elhagyta a telefonját, amely egy arra bringázó és egy direkt a telefont kereső futótárs segítségével végül visszajutott hozzá.

Közben Robi elindult a Csókakő Jásd szakaszra. Szűk 50 km és elképesztő meleg volt a napi etap és körítés. Szerencsére akadtak ezúttal is futótársak. Egy szakaszon elfogyott a folyadékja, egy tanyán próbált vizet kérni. A fogadtatás 2 ugatós kutya személyében nem volt túl barátságos. Miután egymásra talált újra futó és frissítője (Szasza) ismét frissen és üdén folytatta a kánikulai menetet. Robi a sapkáját hagyta el, de szerencsére csak pár száz métert kellett visszafelé futnia ahhoz, hogy ráleljen.

Délután 5 órakor Olivér folytatta a Bakony-béli szakaszt. Ötödik napja futják a srácok az elképesztő távokat, embert próbáló időjárási körülmények között, ennek ellenére Olivérnek ma csupán 4,5 órányi idő kellett ahhoz, hogy lefusson 42 km-t. Este fél 10-kor kezdte Gergő a következő szakaszát. A váltóhelyen igazi meglepetésben volt része a csapatnak. A Bakonybélen táborozó madarászok köszöntötték őket az Országos Kékhez, a legendás televíziós sorozat kapcsán, illeszkedő népdallal. A körülbelül 40 fős társaságból 20-an Olivér elé mentek futva, illetve egy darabon Gergőt is kísérték.

Az alábbi videón a sötétség miatt csak a hangot tudjuk megmutatni, az azonban lúdbőrözős:


Micsoda nap! Ennél rosszabb már ne is legyen!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
A 4 legegyszerűbb superfood, ami szuperegészségesen tart

Nem csak a matcha, a maca, a chia mag és a quinoa szuperkaja. Hanem pár könnyen fellelhető alapélelmiszer is!

Ezért kerüld a hosszú, forró fürdőket télen

Egy hasznos tanács a téli időszakra: ints búcsút a száraz bőrtől és hajtól, ha szép akarsz lenni karácsonyra.

3 táplálkozási szabály, amit nyugodtan megszeghetsz az ünnepek alatt

Ha egész évben odafigyeltél arra, mit eszel, karácsonykor nyugodtan lazíts egy kicsit, hogy kiélvezd az ünnep minden részét.

5 ok, amiért fájhat a mellkasod futás közben

Több dolog is okozhat mellkasi fájdalmat, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Bár a tünetek ijesztőek, gyakran elég banális dolgok állhatnak a háttérben.

3 hack, amitől minden futás sokkal, de sokkal kényelmesebb lesz

Olyan apróságokról van szó, amik elsőre semmiségnek tűnnek, ám ha kipróbálod, sokkal komfortosabbak lesznek az edzéseid!

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft