Borult a terv az eddigi legnehezebb napon

A korábban kisorsolt szakaszokhoz eddig maradéktalanul tartották magukat a fiúk, tegnap azonban módosítani kellett.

A korábban kisorsolt szakaszokhoz eddig maradéktalanul tartották magukat a fiúk, tegnap azonban módosítani kellett.

A Pilis és Visegrádi-hegység komolyabb szintjei még mindig nem fogtak ki Olivéren. Fitten és parádésan futott át Visegrádról Pilisborosjenőre, ahol hétfőn délelőtt 10 óra tájban, Gergő folytatta az utat az Országos Kéken.

Gergő gyakorlatilag a kezdetektől fogva küzdött a kánikulától. Magas pulzus és totális erőtlenség jellemezte végig az útját. A nehézségeken a hozzá csatlakozó futótársak sem tudtak enyhíteni, pedig a főváros környéki szakaszokon akadt jelentkező bőven. A Nagykovácsi jeges frissítés után egyértelművé vált, hogy előrébb kell hozni a váltást. A 37 fokos hőség ezúttal győzött és újratervezésre volt szükség. Szasza – aki időközben a frissítőcsapat tagjává „lépett elő” – gyorsan egyeztetett is Robival, övé volt ugyanis a következő szakasz, Piliscsév helyett Piliscsabán leváltotta Gergőt.

Robi annak ellenére, hogy napok óta komoly alváshiánnyal küzdött, minden gond nélkül letolta a Piliscsaba-Pusztamarót közti szakaszt. A futás során Szaszán kívül még jó pár futó segédkezett. Ezzel a Kék Csapat megérkezett a vadregényes Gerecsébe.

Este 10 óra környékén Olivér és segítői belevetették magukat a hűs, hegyi éjszakába és jó erőben, jó tempóval hajnali 3 óra után meg is érkeztek Szárligetre. Olivér a túra ezen szakaszából csak néhány fejlámpányit láthatott, sötétedéstől majdnem pirkadatig futott. Szárligeten Gergő, aki addigra szépen helyrejött, barátjával, Csaszival folytatta a Kéktúrát, immár a Vértesben.

Az első komolyabb nehézségeket tehát flottul megoldotta a csapat, akiknek már csupán egy napot kell elviselniük ebből az elképesztő melegből, valamikor szerda és csütörtök között megékezik az enyhet adó hidegfront. A táv közben szépen fogy, a fiúk derekasan gyűrik a kilométereket.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Nincs energiád? 6 dolog, ami segít kirobbanó formába kerülni

Ha az utóbbi időben úgy érzed, hogy soha nincs elég erőd a futásokhoz, edzésekhez, vagy úgy általában a mindennapokhoz, az alábbi változások a segítségedre lesznek!

5 ok - ezért hízol el télen

A telet sokan utálják: hideg, latyakos és a napot is ritkán látod. Mindenki köhög, beteg és a bankkártyádon is jóval kevesebb a pénz.

5 tipp - így állítsd meg az izzadást edzés után

Hogy ne ragadj az izzadtságtól még órákkal edzés után sem…

Rövidítsd le a megfázásod 3 nappal

Egy tabletta elég ahhoz, hogy megállítsa az orrfolyást!

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft