Borult a terv az eddigi legnehezebb napon

A korábban kisorsolt szakaszokhoz eddig maradéktalanul tartották magukat a fiúk, tegnap azonban módosítani kellett.

A korábban kisorsolt szakaszokhoz eddig maradéktalanul tartották magukat a fiúk, tegnap azonban módosítani kellett.

A Pilis és Visegrádi-hegység komolyabb szintjei még mindig nem fogtak ki Olivéren. Fitten és parádésan futott át Visegrádról Pilisborosjenőre, ahol hétfőn délelőtt 10 óra tájban, Gergő folytatta az utat az Országos Kéken.

Gergő gyakorlatilag a kezdetektől fogva küzdött a kánikulától. Magas pulzus és totális erőtlenség jellemezte végig az útját. A nehézségeken a hozzá csatlakozó futótársak sem tudtak enyhíteni, pedig a főváros környéki szakaszokon akadt jelentkező bőven. A Nagykovácsi jeges frissítés után egyértelművé vált, hogy előrébb kell hozni a váltást. A 37 fokos hőség ezúttal győzött és újratervezésre volt szükség. Szasza – aki időközben a frissítőcsapat tagjává „lépett elő” – gyorsan egyeztetett is Robival, övé volt ugyanis a következő szakasz, Piliscsév helyett Piliscsabán leváltotta Gergőt.

Robi annak ellenére, hogy napok óta komoly alváshiánnyal küzdött, minden gond nélkül letolta a Piliscsaba-Pusztamarót közti szakaszt. A futás során Szaszán kívül még jó pár futó segédkezett. Ezzel a Kék Csapat megérkezett a vadregényes Gerecsébe.

Este 10 óra környékén Olivér és segítői belevetették magukat a hűs, hegyi éjszakába és jó erőben, jó tempóval hajnali 3 óra után meg is érkeztek Szárligetre. Olivér a túra ezen szakaszából csak néhány fejlámpányit láthatott, sötétedéstől majdnem pirkadatig futott. Szárligeten Gergő, aki addigra szépen helyrejött, barátjával, Csaszival folytatta a Kéktúrát, immár a Vértesben.

Az első komolyabb nehézségeket tehát flottul megoldotta a csapat, akiknek már csupán egy napot kell elviselniük ebből az elképesztő melegből, valamikor szerda és csütörtök között megékezik az enyhet adó hidegfront. A táv közben szépen fogy, a fiúk derekasan gyűrik a kilométereket.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
5 erősítő gyakorlat, amikkel több zsírt égethetsz futás közben

Ha többet szeretnél kihozni a futásaidból, érdemes erősítened is! Ha erősebbé válsz, gyorsabb és kitartóbb leszel, ráadásul csökken az esélyed a sérülésekre is.

A 4 legegyszerűbb superfood, ami szuperegészségesen tart

Nem csak a matcha, a maca, a chia mag és a quinoa szuperkaja. Hanem pár könnyen fellelhető alapélelmiszer is!

Ezért kerüld a hosszú, forró fürdőket télen

Egy hasznos tanács a téli időszakra: ints búcsút a száraz bőrtől és hajtól, ha szép akarsz lenni karácsonyra.

Így készíts tökéletesen pulykasültet! + ITT a titkos fűszerkeverék receptünk!

Egy egész magazint szenteltek a pulykahúsnak, melyet akár INGYEN letölthetsz INNEN!

3 táplálkozási szabály, amit nyugodtan megszeghetsz az ünnepek alatt

Ha egész évben odafigyeltél arra, mit eszel, karácsonykor nyugodtan lazíts egy kicsit, hogy kiélvezd az ünnep minden részét.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft