Új rekord elegáns cipőben

Juris Silenieks lett az első befutó az atlantai félmaratonon 1:17:05-ös idővel. A verseny viszont nem futócipőben, hanem egy elegáns bőrcipőben teljesítette.

Juris Silenieks lett az első befutó az atlantai félmaratonon 1:17:05-ös idővel. A verseny viszont nem futócipőben, hanem egy elegáns bőrcipőben teljesítette.

Ráadásul a cipőt gyártó Wolf & Shepherd a futócipők technológiáját építette a bőrcipőibe, hogy kényelmesebbé tegye őket.

Silenieks azt nyilatkozta az amerikai Runner’s Worldnek, hogy valószínűleg hamarabb befutott volna egy hagyományos futócipőben és talán nem lett volna másnap akkora izomláza, de ettől eltekintve nagyon kényelmes volt a cipő.

Fotó és videó: Wolf & Shepherd

6 dolog, amiben a futás enyhén szólva megváltoztatta az életemet

Bár mindig sportoltam, a futás kifejezetten meghatározó darabja azoknak a mozgásformáknak, amiket eddig űztem. Nem csak a mindennapjaimra, de átfogóan az életemre is hatalmas hatással van. Most elmondom, miben!

5 ok, hogy ma is elmenj futni

Vannak napok amikor lelkesen, izgatottan pattansz ki az ágyból, hogy elindulj futni. Máskor viszont legszívesebben inkább aldunál plusz egy órát. Ilyenkor jól jöhetnek a következő motivációs trükkök

9 dolog, amit minden futónak meg kell tennie verseny előtt

Ha követed a tippjeinket, nem hibázatsz a versenyen!

Mire jó a chia mag?

Ha nem ismered, itt az ideje beépítened az étrendedbe! Miért? Elmondjuk.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft