Borítókép: A hét befutói: szuper sportcuccok keresztedzéshez!

A hét befutói: szuper sportcuccok keresztedzéshez!

Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Íme az eheti kedvenceink:

New Balance FuelCore Agility v2 cipő

Egyszerre lehetsz benne nőies és erős. A felsőrésze jól megtámasztja a lábfejedet edzés közben, ugyanakkor rugalmassága miatt extra kényelemben telik benne a mozgás. Az ultrakönnyű középtalpának köszönhetően pedig még a legintenzívebb edzéseket is maximális erőbedobással végezheted. Ha szeretnél még róla olvasni, kattints ide!

Adidas Wanderlust tornazsák

A Wanderlust nevű zenei és wellness fesztiválra készült a mintás zsák, ami szürke és kék színben kapható. Igazán tartós anyagból készült, hogy sokáig használhasd. Mérete 37x 47 cm, így egy cipő és a legfontosabb kiegészítőid is beleférnek, ha konditerembe vagy jógára indulnál. További információkat itt találsz.

Nike Pro háromnegyedes nadrág

Izzadtságelvezető anyagának köszönhetően száraz maradsz még a legizzasztóbb edzéseken. Ha futáshoz használnád, hűvösebb időben akár aláöltözetként is viselheted, rugalmas derékrészének köszönhetően pedig nem fog rólad lecsúszni. Klasszikus színeit pedig könnyen fel tudod dobni egy-egy színes kiegészítővel. További részletekért kattints ide!

Olvasnál még a témában?