Borítókép: A hét befutói: újdonságok, amik jobbá teszik a futásaidat

A hét befutói: újdonságok, amik jobbá teszik a futásaidat

Minden héten összegyűjtjük azokat a vadiúj futócuccokat, termékeket, kütyüket, és technológiai újdonságokat, amikre érdemes neked is egy pillantást vetned!

Ha te is függője vagy a futóvilág újdonságainak, és mindig naprakész szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz, mert hétről hétre elhozzuk neked azokat a friss, ropogós termékeket, amiket nemrég mutattak be a gyártók. Íme az eheti kedvenceink:

1. Adidas UltraBOOST LTD

A cipellő épp ma ünnepli az ötödik születésnapját, ez alkalomból pedig egy új dizájn és modernebb technológia lépett színre. Egyszerű, elegáns, csodaszép! Bővebb információk: https://www.adidas.hu/running-1

2. Asics géles térdvédő

Sérülésből gyógyulva kifejezetten szuper választás ez a géles térdvédő, mert egyrészt tökéletesen elvezeti az izzadtságot a bőrödről, nem irritál, és a térdízületet közben erősen tartja. Nem csak futáshoz, de guggoláshoz is szuper, ráadásul könnyű le- és felvenni is! IDE kattintva találod meg.

3. Suunto Spartan szoftverfissítés 1.12.36

Innentől kezdve már az edzés közben is követhető, hogy éppen melyik zónádban dolgozol, ráadásul beállíthatod a saját zónáidat is személyre szabottan. Az edzés utáni elemzés pedig sokkal részletesebb, hiszen azt is megmutatja már, hogy pontosan mennyi időt töltöttél az egyes zónákban! Részletek ITT.