dűlőre futunk,verseny,jótékonysági futás,Badacsony

Fuss dűlőre a mesés Badacsonyi borvidéken

Forrás: https://www.facebook.com/dulorefutunk/
Augusztus utolsó hétvégéjének egyik leghangulatosabbnak ígérkező versenyét ajánljuk azoknak, akik még a Balaton partján töltik az idejüket, de azoknak is, akik szívesen leruccannak a magyar tengerhez, hogy fussanak egy jót.

A Dűlőre Futunk jótékonysági futóverseny két évvel ezelőtt került első alkalommal megrendezésre. A Balaton északi partján, Badacsony ad otthont a bor tematikájú futásnak, a táv nem több, mint 12 km, amelyet lehet akár váltóban is teljesíteni. A futóútvonal körbekerüli a Badacsony hegyet, némi szintemelkedésre számítani kell, ám aki végül sikeresen megteszi a táv java részét, a célba érkezés előtt nem sokkal, fröccsel koccinthat a teljesítés örömére.

dűlőre futunk,jótékonysági futás,verseny,Badacsony
Forrás: Dűlőre Futunk Facebook oldal
dűlőre futunk,jótékonysági futás,verseny,Badacsony
Forrás: Dűlőre Futunk Facebook oldal

A rajt holnap, azaz augusztus 25-én, szombaton délelőtt 10-kor lesz, nevezni még reggel is lehet 9.30-ig. Az előnevezettek számára a rajtcsomagok már ma délután átvehetőek a versenyközpontban.

Az eseményen befolyt összeggel a szervezők a Nagycsaládosok Országos Egyesületét és a Badacsonytomajért Közalapítványt támogatják, hogy pontosan kiket, arról a verseny Facebook oldalán bővebb információk találhatóak.