Futás és a másnaposság: ezzel meg mi legyen?

Egy átitalozott buli után, ha tehetem, egész nap az ágyban fetrengek, de több ismerősömtől is hallottam, hogy ilyenkor milyen jót tesz nekik egy kis futás, mert „kiizzadják” a méreganyagokat…

Egy átitalozott buli után, ha tehetem, egész nap az ágyban fetrengek, de több ismerősömtől is hallottam, hogy ilyenkor milyen jót tesz nekik egy kis futás, mert „kiizzadják” a méreganyagokat…

Olvasd el ezt is!

Tettem vele néhányszor én is próbát, de hogy őszinte legyek, nem jött be, és maradtam a fetrengős változatnál. Rázott a hideg, nehezek voltak a lábaim, és őszintén semmi kedvem nem volt az egészhez. Most utánakérdezősködtem alaposabban, és a legfontosabb azt megjegyezni, hogy nem tudjuk kiizzadni ezeket a méreganyagokat, azt az ügyet a májunk intézi. Az valóban jót tesz, ha az ember kimegy a friss levegőre, és még talán egy nagyon alacsony intenzitású edzés is segít, de szakértők szerint ilyenkor a legjobb otthon maradni, és aludni egy nagyot – na meg hidratálni!

Olvasd el ezt is!

Ha egy átbulizott és alkoholizált buli után ha törik, ha szakad futni akarsz, arra kell figyelni, hogy már a hazaérkezéskor húzz le egy nagy pohár vizet, és készíts is ki egy másikat, hogy reggel ezzel indíthass. Legyen otthon sportitalod, amivel pótolod az elektrolitokat és ásványi sókat, és fogyassz el egy fehérjében gazdag reggelit, mondjuk egy turbó rántottát magvakkal, spenótta. Ne ilyenkor akarj intervallozni, inkább csak könnyed kilométergyűjtésre alkalmas ez az állapot, és mindenképpen igyál közben is izotóniás italt, akkor is, ha csak 6K-t futsz! De a legjobb mégiscsak egy kiadós pihenés lenne!

4 nő éppen New Yorkból Washingtonba fut - de vajon miért?

A futás egyúttal egy nőjogi ügyet szolgálna.

Nincs energiád? 6 dolog, ami segít kirobbanó formába kerülni

Ha az utóbbi időben úgy érzed, hogy soha nincs elég erőd a futásokhoz, edzésekhez, vagy úgy általában a mindennapokhoz, az alábbi változások a segítségedre lesznek!

5 ok - ezért hízol el télen

A telet sokan utálják: hideg, latyakos és a napot is ritkán látod. Mindenki köhög, beteg és a bankkártyádon is jóval kevesebb a pénz.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft