3 ok - ezért jó naponta 30 percet sétálni

Nem kell maratonfutónak lenned ahhoz, hogy meglegyen a napi ajánlott mozgás mennyisége. Elég egy félórás séta ahhoz, hogy bezsebeld a mozgás pozitív hatásait.

Nem kell maratonfutónak lenned ahhoz, hogy meglegyen a napi ajánlott mozgás mennyisége. Elég egy félórás séta ahhoz, hogy bezsebeld a mozgás pozitív hatásait.

Olvasd el ezt is!

Javul a vérkeringés

A séta javít a vérkeringéseden, így a végtagjaidhoz, szívedhez, agyadhoz is megfelelő mennyiségű vér jut el. Ezért is fontos, hogy ha ülőmunkát végzel, sétálj, mivel így megelőzheted a vérrögök kialakulását is.

Csökken a súlyod

Valószínűleg a fogyásról az izzasztó és fárasztó edzések jutnak eszedbe. Pedig a séta is segíthet a plusz kilók távoltartásában, hiszen ez is felpörgeti az anyagcseréd.

Jót tesz az ízületeknek

Az ízületi gyulladások elkerülésére is tökéletes megoldás. Napi 30 perc séta elég ahhoz, hogy az ízületek egészségesen és rugalmasak maradjanak, ráadásul a körülöttük lévő izmok is erősödnek.

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft