Az edzés kellemetlen mellékhatása

Ha tapasztaltad már, hogy felkészülés, vagy kemény edzés során herpeszes lettél, olvass tovább, mert megmutatjuk, mit tehetsz a kellemetlen hólyagok ellen.

Ha tapasztaltad már, hogy felkészülés, vagy kemény edzés során herpeszes lettél, olvass tovább, mert megmutatjuk, mit tehetsz a kellemetlen hólyagok ellen.

A herpeszt vírus okozza, nagyjából mindig ugyanazon a helyen jelentkeznek a hólyagok és 7-10 napig sajnos ott is maradnak.

A kimerültség és a stressz is közrejátszhat a kialakulásában, így futóknál is gyakran előfordul, főleg, ha megerőltető edzéseket végezne.

A legegyszerűbb megoldás, ha valahogy megpróbálod megtalálni azt a távot, ami után kialakul a herpesz és mindig fuss ennél kevesebbet. Ha muszáj többet futnod, menj el orvoshoz, aki gyógyszereket is felírhat a vírus ellen.

És arra is figyelj, hogy mások is nagyon könnyen elkaphatják! Ne osztozz a törölköződön, poharadon, evőeszközökön másokkal és sajnos a romantikus csókolóztástól is el kell köszönnöd pár napra.

Olvasd el ezt is!
Térképre fel!

Az okos órák és az okos alkalmazások térhódításával nemcsak futni lehet, hanem csomó érdekes információt nyerhetünk ki a futásainkkal kapcsolatban. Lássuk, melyek ezek!

5 ok, amiért nyugodtan megihatsz ma egy sört futás után

Nyugodtan nyiss egy üveg sört, mert elég jó hatással van az egészségedre. Megmutatjuk, pontosan mik az előnyei:

Ez a 85 éves férfi 4 óra alatti időeredménnyel teljesítette a maratont

A 85 éves Ed Whitlockot nem lassítja a kora. Korcsoportjában annyira jól szerepelt, hogy világrekordot döntött a Toronto Maratonon.

Mennyire komoly a sérülésed? Segítünk eldönteni!

Megmutatjuk, mi a teendő a leggyakoribb problémáknál!

Egy új kutatás szerint mindegy, milyen lassan futsz

Egy amerikai tanulmány szerint a sebesség kevésbé számít futás közben, mint gondolnád.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft