Az edzés kellemetlen mellékhatása

Ha tapasztaltad már, hogy felkészülés, vagy kemény edzés során herpeszes lettél, olvass tovább, mert megmutatjuk, mit tehetsz a kellemetlen hólyagok ellen.

Ha tapasztaltad már, hogy felkészülés, vagy kemény edzés során herpeszes lettél, olvass tovább, mert megmutatjuk, mit tehetsz a kellemetlen hólyagok ellen.

A herpeszt vírus okozza, nagyjából mindig ugyanazon a helyen jelentkeznek a hólyagok és 7-10 napig sajnos ott is maradnak.

A kimerültség és a stressz is közrejátszhat a kialakulásában, így futóknál is gyakran előfordul, főleg, ha megerőltető edzéseket végezne.

A legegyszerűbb megoldás, ha valahogy megpróbálod megtalálni azt a távot, ami után kialakul a herpesz és mindig fuss ennél kevesebbet. Ha muszáj többet futnod, menj el orvoshoz, aki gyógyszereket is felírhat a vírus ellen.

És arra is figyelj, hogy mások is nagyon könnyen elkaphatják! Ne osztozz a törölköződön, poharadon, evőeszközökön másokkal és sajnos a romantikus csókolóztástól is el kell köszönnöd pár napra.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt, mielőtt legközelebb dühösen mennél el futni

Amikor "majd' szét robbansz", a legjobb ötletnek egy kiadós futás tűnik?

Na mi a pálya?

A résztávos pályaedzés szépségei az amatőr futó(anyuka) szemszögéből.

4 nő éppen New Yorkból Washingtonba fut - de vajon miért?

A futás egyúttal egy nőjogi ügyet szolgálna.

Nincs energiád? 6 dolog, ami segít kirobbanó formába kerülni

Ha az utóbbi időben úgy érzed, hogy soha nincs elég erőd a futásokhoz, edzésekhez, vagy úgy általában a mindennapokhoz, az alábbi változások a segítségedre lesznek!

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft