Futóknak kötelező: legyen otthon árnika géled!

Mindegy, hogy túlerőltetésről, izomfájdalomról, rándulásról, vagy sebekről van szó, az árnika nagy segítségedre lehet!

Mindegy, hogy túlerőltetésről, izomfájdalomról, rándulásról, vagy sebekről van szó, az árnika nagy segítségedre lehet!

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Sérülésmentes nyarat!

Futóként gyakran találkozol ezekkel a problémákkal, ugye? Az árnika növény ún. szeszkviterpén laktonokat, flavonoidokat és illóolajat tartalmaz, a belőle készült gél pedig egy igazi musthave sportolók számára. Hatásos fájdalom- és gyulladáscsökkentő, nagyon jól fertőtlenít, és a sebgyógyulást is elősegíti. A legjobb, ha mindig van otthon belőle, és a nagyobb távok után átkenegeted vele a sérülésre érzékenyebb területeket, komolyabb fájdalmak esetén pedig reggel-este átmasszírozod a bizonyos részt.

Ha nagyobb fájdalmad van, a hideg vizes borogatás hatását is felturbózhatod úgy, hogy a rongyra még ebből is teszel egy keveset. Próbáld ki!

Olvasd el ezt is!
Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft