Borítókép: Egészség a telefonodban

Egészség a telefonodban

Forrás: Europress
Egészségesen élsz? Rendszeresen sportolsz?

A dm applikációja abban is segít, hogy egészséges maradj, hiszen a digitális kuponjaidat a következő 4 termékkategóriára is felhasználhatod:

A digitális kuponok segítségével a következő termékeket vásárolhatod meg kedvezményesen:

1. Ételek, alapanyagok
A dm Bio termékcsaládban megtalálsz mindent, ami egy egészséges étkezéshez kell: növényi tejek, teljes kiőrlésű tészták, rengeteg reggelizőpehely, természetes édesítőszerek és különféle őrlemények, lisztek - tehát az előételtől a desszertig bármit összerakhatsz belőlük - keresd őket az alkalmazásban a kedvezmények között.

2. Vitaminok
Nyáron is érdemes odafigyelni a megfelelő vitaminbevitelre, a dm-ben pedig minden alapvető futóknak való táplálékkiegészítőt megtalálhatsz, ráadásul ha szerencséd van, a digitális kuponok között is találsz erre vonatkozóakat.

3. Bőrvédelem
Nyáron különösen fontos, hogy mindig használj fényvédő krémet - pláne akkor, ha a szabadban futsz. Találd meg a számodra legjobb naptejet vagy napolajat.

4. Szájápolás
Mosolyogj, amikor célba érsz! A szép mosoly pedig az egészséges fogaknál kezdődik, a fogápoláshoz szükséges termékekre is találhatsz kedvezményes kuponokat a dm applikációban.

A dm applikációját Androidos telefonra innen, iPhone-ra pedig innen tudod letölteni.