3 gyakorlat levezetéshez

A levezetés és nyújtás azért is fontos, mivel rugalmasabb leszel tőle, megelőzöd az izomlázat és az agyad is megnyugszik.

A levezetés és nyújtás azért is fontos, mivel rugalmasabb leszel tőle, megelőzöd az izomlázat és az agyad is megnyugszik.


Ezt a 3 gyakorlatot végezd futás után, hogy megfelelően lenyújtsd magad.
1. Combhajlító
Lépj előre az egyik lábaddal, a másik térded legyen hajlítva. Told hátra a csípőd, tartsd egyenesen a hátad és dőlj előre. A kezeid tedd az elöl lévő térdedre.
2. Csípőhajlító
Lépj előre az egyik lábaddal, mintha kitörést végeznél. A hátul lévő térded viszont érjen hozzá a talajhoz. A hátad tartsd egyenesen, a medencéddel együtt és kicsit kezdj el az elöl lévő lábad felé hajolni. Ha érzed, hogy feszül a hátul lévő lábad, akkor jól csinálod.
3. Farizom
Feküdj a hátadra, a térdeid hajlítsd be. Emeld fel az egyik lábad és tedd hajlítva a másikra úgy, hogy a felül lévő bokád az térdedhez érjen. Nyúlj az alul lévő lábad alá és húzd a mellkasodhoz.

Akkor is edzened kellene, ha nincs kedved?

Minden sportoló ember életében eljön a pont, amikor a háta közepére sem kívánja a mozgást. Egy új kutatás szerint viszont pontosan ilyenkor nem érdemes kihagynod a sportolást!

Az 5 legkönnyebb gyakorlat hasizomra

A core izmok erősítik és stabilizálják a gerinced és medencéd, ezért az első lépés ezeknek az izmoknak az erősítése, ha golyóálló testre vágysz.

Tedd helyre a kapcsolatodat a kajával!

Előfordult már, hogy diétáztál, és szerettél volna megszabadulni pár kilótól? Vagy másokhoz hasonlítgattad a tested? Ha igen, olvass tovább!

NO POST NO RUN

No post no run - mondják futóberkeken belül viccesen, vagyis, ha nem posztolsz a futásodról – például fotót – akkor az a futás nem is számít. Lássuk hát, melyek a jó futós fotók alapjai.

Hol kapható a Fuss&Főzz könyv?

Nem tudtad még beszerezni a Fuss&Főzz című könyvünket?

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft