Borítókép: A kidörzsölődés ellen ezzel az egyszerű megoldással védekezhetsz

A kidörzsölődés ellen ezzel az egyszerű megoldással védekezhetsz

Ultrafutó szakértőnk elárulta a legegyszerűbb megoldást...

Szia Olivér!
Férfiként sokat szenvedek a vérző, kidörzsölődött mellbimbó miatt. Szőrös a mellkasom, tudsz ajánlani valami spéci ragtapaszt, ami több órát is kibír, csak a mellbimbóra ragasztva? Vagy esetleg valami más módszert ajánlanál? Technikai anyagú pólókat használok, a csak egy óráig tartó futások még nem okoznak gondot. Árpi

SZAKÉRTŐNK, LŐRINCZ OLIVÉR VÁLASZA:

Kedves Árpi!

Erre a problémára már gyártanak spéci tapaszokat, de az a tapasztalatunk, hogy a klasszikus Leukoplastból levágott pár centis darab, ami lefedi a mellbimbót, az egyik legjobb megoldás. A ragasztó anyaga elég erős, hogy akár ultra távoknál is fent maradjon és teljes mértékben megszünteti a kellemetlen kidörzsölődést. Egyedül a leszedés jelent egy pillanatnyi kellemetlenséget, hisz néhány mellkasszőr ki fog tépődni. Ha nem akarsz ragasztatni, kipróbálhatsz olyan finom anyagú technikai felsőt, ami feszülős, kicsit kompressziós, nem mozog a mellkason és így nem dörzsöl, vagy lanolinnal bekenheted a mellbimbót, ez is segíthet, de én a biztos megoldásnak a fent említett kis darab Leukoplastot tartom.

Olivér

Ha neked is van egy kérdésed, amit feltennél Olivérnek, ide kattintva megteheted. A többi szakértőnket pedig erre a linkre kattintva ismerheted meg.