Borítókép: Ébredj! Ráadás esti futás a magyar BBG lányokkal

Ébredj! Ráadás esti futás a magyar BBG lányokkal

Forrás: Getty Images
Az Ébredj! kihívás vége után egy nappal egy szuper kis közösségi futásra invitálunk Budapest legszebb helyeire:

Mi, BBG lányok köztudottan odáig vagyunk a magas intenzitású, saját testsúlyos erősítő edzésekért, melyek Kayla Itsines programjában a “resistance” nevet viselik. Edzéseinknek ugyanakkor van egy legalább ilyen fontos része, a “LISS”, vagyis a Low Intensity Steady State Training. Nem titok, hogy a nagyon pörgős burpee-k, sumo squat-ok és drop push up-ok egymásutánjai mellett, heti 3-4 alkalommal mi is végzünk olyan intenzitású edzéseket, mikor a pulzusunk 35-45 percen át folyamatosan zsírégető tartományban mozog, vagyis: leginkább futunk.

De kik is azok a BBG lányok? És mi az a BBG?

Így tehát nem is volt kérdés számunkra, hogy márciusban mi is csatlakozunk a Runner’s World Magyarország x adidas 30 napos Ébredj! kihívásához.

  • A reggeli 5:30-as ébresztő sokunkat visszarázott a régi kerékvágásba és meghozta a tavaszi frissességet a mindennapjainkba.
  • Nem mellesleg, mindannyiunkat jó érzéssel töltött el, hogy mikor a város még csak ébredezett, mi már eredményesen, lendülettel teli kezdtük napunkat. Garantált volt a motiváció heteken át. Emellett valami más is eszünkbe jutott: végülis, a várossal nem csak ébredni jó, hanem … de inkább kezdjük az elején.

Minden hónapban szervezünk egy BBG meetupot, amikor a Kayla-féle 28 perces ‘resistance’ edzésprogramot és gyakorlatokat vesszük alapul. Ehhez hozzácsapunk egy jó helyszínt, megspékeljük ütős zenékkel és már mehet is.

Ebben a hónapban a Runner’s World Magyarország csütörtök reggeli közösségi futásai inspirátlak minket: miért is ne szerveznénk egy olyan meetupot, ahol mind együtt futunk ?! Végülis a BBG pont ugyanannyira ‘LISS’, mint amennyire ‘resistance’, mi pedig mindkettőt imádjuk!

A magyar BBG lányok közül sokan a futás szerelmesei, és természetesen most is velünk tartanak: Zsofka vezénylésével bemelegítünk, Fit.Love.Réka pedig az útvonal tervvel készült nekünk. Közös futásunk során megcsodáljuk a péntek esti naplementét a belvároson, Lánchídon, Várkert Bazáron át...folytassuk még?

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Az ehavi meetup több lehet, mint BBG. Habár mindig örülünk az új csatlakozóknak, most kifejezetten fontosnak érezzük hangsúlyozni, hogy a közösségi futásra mindenkit várunk, kortól, nemtől...BBG-től függetlenül!

A márciusi futások során azt is megtapasztalhattuk, hogy a futóklub és a BBG közösség szeme előtt ugyanaz a cél lebeg: egymást motiválni, csapatban menni előre, hiszen együtt mindig könnyebb.

Gyere velünk és március 31-én fussunk bele a várossal az éjszakába! A részletekért klikk IDE!