5 gyakorlat a formás, izmos fenékért

A futáshoz bizony szükség van kőkemény farizmokra is - ráadásul mennyivel jobban nézel ki gömbölyödő tomporral.

A futáshoz bizony szükség van kőkemény farizmokra is - ráadásul mennyivel jobban nézel ki gömbölyödő tomporral.

Olvasd el ezt is!

Éppen ezért szedtük össze a leghatásosabb gyakorlatokat, melyekkel két legyet üthetsz egy csapásra: jól fogsz kinézni és izmosodik a feneked. Ha igazán keméyn akarsz lenni, végezz 100 ismétlést mindből!

Guggolásból felugrás

Állj vállszéles terpeszbe, hajlítsd be a térded és guggolj le. Ugorj fel robbanékonyan, a karjaid lendítsd fel. 15 ismétlést végezz.

Deadlift

Állj kissé hajlított térdekkel egyenesen, fogj meg egy súlyzórudat, vagy egykezes súlyzókat. A karjaid egyenesen tartva lassan hajolj le úgy, hogy csak a csípőd nyomod hátra. Feszítsd be a farizmaid és húzd fel a súlyzókat. 10 ismétlést végezz.

Kitörésből felugrás

Végezz el egy kitörést, majd a hátul lévő lábad lendítsd előre, közben pedig ugorj fel, végül érkezz kitörésbe. 10 ismétlést végezz oldalandként.

Sumo guggolás

Állj nagy terpeszben, a lábfejeid kifelé nézzenek, 45 fokos szögben. A kezeid tedd a tarkódra és végezz guggolást, amíg a combjaid párhuzamosak lesznek a talajjal. 15 ismétlést végezz.

Csípőemelés nyújtott lábbal

Feküdj a hátadra, a karjaid nyújtva legyenek a tested mellett. Nyújtsd ki az egyik lábad, a másik sarkad nyomd a talajhoz, majd emeld meg a csípőd lassan és engedd vissza. Oldalanként 10 ismétlést végezz.

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft