Megvan már a jövő évi futócélod?

Hatodik napja eszem a bejglit és még van. Valójában már tudat alatt is a konyha felé veszem az irányt, amikor bevillan a bejgli képe a gondolataim közé. Szerintem holnapra elfogy. Ezzel nagyjából véget ér a karácsonyi mizéria is. Lassan-lassan ismét a futásra kerülhet a fókusz.

Hatodik napja eszem a bejglit és még van. Valójában már tudat alatt is a konyha felé veszem az irányt, amikor bevillan a bejgli képe a gondolataim közé. Szerintem holnapra elfogy. Ezzel nagyjából véget ér a karácsonyi mizéria is. Lassan-lassan ismét a futásra kerülhet a fókusz.

3 rúd diós és 3 rúd mákos, kis segítséggel lecsúszott. Persze volt még körítésként egyéb süti is (zserbó, mézeskalács, mogyorótorta, stb., stb.), de a hagyományos karácsonyi lakoma édes ízének gerincét a bejgli adta. Most tehát, hogy elfogyott, új kihívást kell keresnem. Fel is csaptam a 2017-es naptáramat. Egyelőre tök üresen áll, viszont jó lenne tervezni valami éves futóprogramot. És persze nem kevésbé fontos a célok kitűzése, és az ahhoz vezető út kijelölése. Egy biztos, 2017. májusában ünneplem töltöm a 42-ik szülinapomat, így stílusos lenne találni egy maratont valahol abban az időszakban.

Tervezni. Futni. Megvalósítani.

Nekem ezek a mankóim a tervezéshez:
- átgondolom a nem futással kapcsolatos éves programlistát (szerencsére nincs sok egyéb program, rá is térhetünk hát a lényegre),
- eddigi tapasztalataim alapján fontos a reális célkitűzés, ha például 2 órás félmaratont tudok, ne tervezzek 1:20-ast, de fordítva is igaz, ha futottam már 3.10-en belül maratont, ne a 4 óra legyen a cél,
- olyan cél kijelölése, amelyre egyrészt vágyom, másrészt annak elérésében a kedvemet lelem,
- ha több célom van, időben ne legyenek egymáshoz közel és persze a felkészülés ne üsse egymást,
- az odavezető út legyen nehéz, munkás, hiszen a könnyen jött siker/teljesítés nem adja az elégedettség érzését,
- illetve szeretném megtartani a testi egyensúlyt a felkészülés során.

Elő hát a lapokkal, Ti mit terveztek 2017-ben?

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft