4 tipp a gyorsabb maratonhoz

Kövesd dr. Brian Hand coloradoi futóedző tanácsait, így mindig marad a tankban üzemanyag.

Kövesd dr. Brian Hand coloradoi futóedző tanácsait, így mindig marad a tankban üzemanyag.


Gyakorolj!
A maratonra készülve is használj energiagéleket, rágókat a megahosszú szakaszokon, hogy hozzászokjon a gyomor és bélrendszer ehhez a táplálékhoz. Annyi fajta változat van, érdemes időben elkezdeni a kísérletezgetést, melyik válik be neked a legjobban.

Tankolj fel!
2-4 órával a megmérettetés előtt könnyen emészhető reggelivel kezd a napot, pl. zabkása banánnal, joghurt, bagel mogyoróvajjal, narancslé.

Tervezz előre!
“Általában azok feledkeznek el a tápanyagpótlásról, akik nem elég tudatosak! Szervezd meg előre, bizonyos távolság, idő után legyen mit enned. Akár beállíthatod a telefonod, órádat is jelzésre. De az idő utáni pillanatig várj, hagyj időt amíg felszívódik a szervezetben.

Állítsd össze a szurkolói táborod!
Kérd meg a barátokat, családtagokat, hogy a táv egyes részein legyenek ott, így nem neked kell cipelned az energiát adó termékeket. Ha szólóban nyomod, vagy arra az esetre, ha nem találnád az ismerősödet a tömegben, térképezd fel rajt előtt, a frissítőállomások helyeit és, hogy milyen energiagéleket, rágókat tudsz majd onnan elvenni.

4 nő éppen New Yorkból Washingtonba fut - de vajon miért?

A futás egyúttal egy nőjogi ügyet szolgálna.

Nincs energiád? 6 dolog, ami segít kirobbanó formába kerülni

Ha az utóbbi időben úgy érzed, hogy soha nincs elég erőd a futásokhoz, edzésekhez, vagy úgy általában a mindennapokhoz, az alábbi változások a segítségedre lesznek!

5 ok - ezért hízol el télen

A telet sokan utálják: hideg, latyakos és a napot is ritkán látod. Mindenki köhög, beteg és a bankkártyádon is jóval kevesebb a pénz.

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft