Borítókép: Fuss & Ragyogj! Fényvisszaverős cuccok sötét, téli estékre

Fuss & Ragyogj! Fényvisszaverős cuccok sötét, téli estékre

Forrás: Europress
A téli városi futásokhoz elengedhetetlenek a fényvisszaverős cuccok, hogy az autósok előtt folyamatosan látható legyél!

Mutatjuk, milyen menő szerkókat gyűjtöttünk össze, amelyekben biztosan feltűnő leszel, és sokkal biztonságosabban gyűjtheted a kilométereket a sötétben:

Az adidas PureBOOST X cipőket megerősítették a téli időszakra, és felül fényvisszaverőkkel látták el, hogy a sötét estéken is biztonságos és kényelmes futásokban lehessen részed. Ezek a darabok különleges all-terrain talppal rendelkeznek, így jobban tapadnak!

Télen azok is szívesen húznak kompressziós zoknit, akik egyébként nem igazán vannak oda érte, hiszen az Achilles-ínnak és ízületeknek is jobb, ha egy plusz réteg melegen tartja azokat. Az Asics zoknija ráadásul fényvisszaverővel ellátott, így láthatósági darabnak is tökéletes!

A Nike AeroLoft Flash futómellényben nem csak kényelmesen tudsz mozogni, de egy pillanatra sem maradsz láthatatlan a sötét utcákon. A fényvisszaverő betét nagy felületet fed le, az anyag nagyon könnyű és lepereg róla a víz!

Ha azok közé tartozol, akik sapkában szeretnek futni, akkor a Kalejni fényvisszaverős sapkája szuper választás, mert annyira nem vastag, hogy beleizzadjon a fejed, mégis melegen tart, ráadásul folyamatosan látható leszel benne!

Sokan nem szeretnek sapkát viselni, csak arra törekednek, hogy fülük védve legyen. A Saucony fejpántját nekik találták ki, mert kényelmes, puha anyagból készült, a fül résznél szélesebb, és elöl-hátul fényvisszaverő betétet tartalmaz. Nem csak télen, de az őszi-tavaszi edzéseknél is hasznos, mert csak épp olyan vastag, hogy megvédjen a hűvös szelektől!