3 hack, amitől minden futás sokkal, de sokkal kényelmesebb lesz

Olyan apróságokról van szó, amik elsőre semmiségnek tűnnek, ám ha kipróbálod, sokkal komfortosabbak lesznek az edzéseid!

Olyan apróságokról van szó, amik elsőre semmiségnek tűnnek, ám ha kipróbálod, sokkal komfortosabbak lesznek az edzéseid!

  • Na jó, ez a tipp valójában csak a nők számára hasznos: ha túl nagy a melled, és úgy érzed, hogy egyik sportmelltartó sem tart megfelelően, akkor húzz fel kettőt. Ez nem csak valami mondvacsinált trükk, szakmailag alátámasztott a hatékonysága. Erről itt olvashatsz bővebben:
  • Használj vezeték nélküli fülest! Ez az a dolog, amiről azt gondolod, hogy „ó, minek ennyi újítás, jó nekem a bevált vezetékes fülhallgatóm!”, aztán ha egyszer kipróbálod, milyen, többé nem akarsz máshogy futni! Sportolóknak kifejezetten ajánlott a Sony vadiúj, XB80BS Extra Bass™ Bluethooth-os fülhallgatója, ami tökéletesen illeszkedik, és még mosógépben is kimoshatod!
Kép
  • Emlékszel, hogy gyerekkorodban mennyire szeretted az öntapadós zoknikat? Most is érdemes egyszer kipróbálnod, milyen így futni. Bármennyire is jól választottad ki a cipődet, előfordulhat, hogy minimálisan csúszkál benne a lábfejed, emiatt pedig vízhólyagok és egyéb kidörzsölődött sebek alakulhatnak ki.
Na mi a pálya?

A résztávos pályaedzés szépségei az amatőr futó(anyuka) szemszögéből.

4 nő éppen New Yorkból Washingtonba fut - de vajon miért?

A futás egyúttal egy nőjogi ügyet szolgálna.

Nincs energiád? 6 dolog, ami segít kirobbanó formába kerülni

Ha az utóbbi időben úgy érzed, hogy soha nincs elég erőd a futásokhoz, edzésekhez, vagy úgy általában a mindennapokhoz, az alábbi változások a segítségedre lesznek!

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft