Borítókép: 3 hack, amitől minden futás sokkal, de sokkal kényelmesebb lesz

3 hack, amitől minden futás sokkal, de sokkal kényelmesebb lesz

Forrás: Europress
Olyan apróságokról van szó, amik elsőre semmiségnek tűnnek, ám ha kipróbálod, sokkal komfortosabbak lesznek az edzéseid!
  • Na jó, ez a tipp valójában csak a nők számára hasznos: ha túl nagy a melled, és úgy érzed, hogy egyik sportmelltartó sem tart megfelelően, akkor húzz fel kettőt. Ez nem csak valami mondvacsinált trükk, szakmailag alátámasztott a hatékonysága. Erről itt olvashatsz bővebben:
  • Használj vezeték nélküli fülest! Ez az a dolog, amiről azt gondolod, hogy „ó, minek ennyi újítás, jó nekem a bevált vezetékes fülhallgatóm!”, aztán ha egyszer kipróbálod, milyen, többé nem akarsz máshogy futni! Sportolóknak kifejezetten ajánlott a Sony vadiúj, XB80BS Extra Bass™ Bluethooth-os fülhallgatója, ami tökéletesen illeszkedik, és még mosógépben is kimoshatod!
  • Emlékszel, hogy gyerekkorodban mennyire szeretted az öntapadós zoknikat? Most is érdemes egyszer kipróbálnod, milyen így futni. Bármennyire is jól választottad ki a cipődet, előfordulhat, hogy minimálisan csúszkál benne a lábfejed, emiatt pedig vízhólyagok és egyéb kidörzsölődött sebek alakulhatnak ki.