Ezért ajánlott a futóknak spinningelni is!

Futni önmagában nem elég: egyrészt a testednek szüksége van arra, hogy más típusú mozgásokat is végezz, másrészt a lelkednek is jót tesz a változatosság.

Futni önmagában nem elég: egyrészt a testednek szüksége van arra, hogy más típusú mozgásokat is végezz, másrészt a lelkednek is jót tesz a változatosság.

Olvasd el ezt is!
  1. A spinning kiváló mozgásforma futók számára, mert kifejezetten azokat az izmokat dolgoztatja meg, amelyek a futásnál is szerepet játszanak. A feneked, combod szuperül erősödik tőle, és ha figyelsz a technikára, a core-izmaid és még a karod is.

  2. Az állóképességedet is javítja, ráadásul úgy, hogy kíméli a boka- és térdízületedet, ezért ha éppen sérüléssel küzdesz, és szeretnél visszavenni a futásból, a spinning jól helyettesíti az edzéseidet.

  3. A spinning órák általában 45-60 percig tartanak, és ezalatt akár 400-600 kalóriát is elégethetsz, így fogyni vágyóknak is kifejezetten ajánlott.

  4. Végezheted szuperintenzíven vagy kicsit visszafogottabban is, így többféle teljesítményű embernek ajánlott.

Te mit sportolsz legszívesebben a futás mellett?

Az 5 legkönnyebb gyakorlat hasizomra

A core izmok erősítik és stabilizálják a gerinced és medencéd, ezért az első lépés ezeknek az izmoknak az erősítése, ha golyóálló testre vágysz.

Tedd helyre a kapcsolatodat a kajával!

Előfordult már, hogy diétáztál, és szerettél volna megszabadulni pár kilótól? Vagy másokhoz hasonlítgattad a tested? Ha igen, olvass tovább!

NO POST NO RUN

No post no run - mondják futóberkeken belül viccesen, vagyis, ha nem posztolsz a futásodról – például fotót – akkor az a futás nem is számít. Lássuk hát, melyek a jó futós fotók alapjai.

Hol kapható a Fuss&Főzz könyv?

Nem tudtad még beszerezni a Fuss&Főzz című könyvünket?

Melegedj fel a hideg futások után ezzel a smoothie-val!

Ez a smoothie felmelegít, ráadásul ellát fehérjével és szénhidrátokkal, szóval tökéletes egy zod, téli futás után.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft