Ezért ajánlott a futóknak spinningelni is!

Futni önmagában nem elég: egyrészt a testednek szüksége van arra, hogy más típusú mozgásokat is végezz, másrészt a lelkednek is jót tesz a változatosság.

Futni önmagában nem elég: egyrészt a testednek szüksége van arra, hogy más típusú mozgásokat is végezz, másrészt a lelkednek is jót tesz a változatosság.

Olvasd el ezt is!
  1. A spinning kiváló mozgásforma futók számára, mert kifejezetten azokat az izmokat dolgoztatja meg, amelyek a futásnál is szerepet játszanak. A feneked, combod szuperül erősödik tőle, és ha figyelsz a technikára, a core-izmaid és még a karod is.

  2. Az állóképességedet is javítja, ráadásul úgy, hogy kíméli a boka- és térdízületedet, ezért ha éppen sérüléssel küzdesz, és szeretnél visszavenni a futásból, a spinning jól helyettesíti az edzéseidet.

  3. A spinning órák általában 45-60 percig tartanak, és ezalatt akár 400-600 kalóriát is elégethetsz, így fogyni vágyóknak is kifejezetten ajánlott.

  4. Végezheted szuperintenzíven vagy kicsit visszafogottabban is, így többféle teljesítményű embernek ajánlott.

Te mit sportolsz legszívesebben a futás mellett?

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft