A legjobb kondigép: a lépcső

Ingyenes és valószínűleg van is a közeledben. A lépcső. Csak 20-30 percre van szükség ahhoz, hogy keményen megdolgoztasd a szervezeted.

Ingyenes és valószínűleg van is a közeledben. A lépcső. Csak 20-30 percre van szükség ahhoz, hogy keményen megdolgoztasd a szervezeted.

Mutatunk egy edzéstervet, amit Michelle Densmore, személyi edző állított össze. Először lassabb tempóban sétálj fel és le a lépcsőkön, majd fokozatosan egyre gyorsabbban.

1. Először tanulj meg tökéletesen felsétálni a lépcsőkön. A talpadnak teljes felületével érintkeznie kell a lépcsővel.
2. Ahhoz, hogy egyenesen álljon a felsőtested, húzd ki magad és feszítsd be a hasizmaid.
3. Nézz az égre: Ne engedd, hogy a fejed előre dőljön és ne lefelé nézz, hanem felfelé.
4. A vállaid húzd hátra, a mellkasod nyomd ki. Ahogy fáradsz, a vállaid egyre előrébb kerülnek. Ha már érzed, hogy nem olyan jó a tartásod, akkor húzd ki magad.

Olvasd el ezt is!
Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft