3 ok, amiért jó kisebb versenyeken indulni

Nem feltétlenül kell a legfelkapottabb versenyeket választanod, a kisebb rendezvényeken is legalább annyira jó elindulni, mint mondjuk egy nagyvárosi maratonon. Meg is mutatjuk, miért.

Nem feltétlenül kell a legfelkapottabb versenyeket választanod, a kisebb rendezvényeken is legalább annyira jó elindulni, mint mondjuk egy nagyvárosi maratonon. Meg is mutatjuk, miért.

Olvasd el ezt is!

Könnyű parkolás

Nem kell órákig vadásznod a tökéletes parkolóhelyet, sőt még az is benne van a pakliban, hogy fizetned sem kell a parkolásért.

Családias hangulat

Nem érzed magad elveszettnek a többezernyi futó között, ráadásul új városokból is szerezhetsz futóbarátokat.

Bónusz városnézés

Ha esetleg messzire utazol, akár több napot is eltölthetsz a helyszínen, így pedig kihúzhatsz egy újabb várost a bakancslistádról és megismerkedhetsz a helyi nevezetességekkel.

Te is indultál már kisebb versenyen? Mik a tapasztalataid?

Milyen telefonja legyen egy futónak?

Az aktuális telefonommal történt egy kis baleset. Leesett és pont nem volt rajta tok, így a széle megtört, az üvege meghasadt. Működik még, de 2 és fél év után így már biztosan elérkezett az idő a nyugdíjaztatására.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft