4 trükk, hogy minden edzésed életed legjobbja legyen

Hogyan hozd ki az edzéseidből a maximumot ezekkel az egyszerű, de hatásos tanácsokkal!

Hogyan hozd ki az edzéseidből a maximumot ezekkel az egyszerű, de hatásos tanácsokkal!

Olvasd el ezt is!

1) Ne csak úgy sebtiben kezdd meg az edzést, hanem ülj le, vegyél néhány mély lélegzetet, és tisztítsd ki a fejedet előtte. Szabadulj meg a negatív gondolatoktól, hogy csak és kizárólag a tréningre tudj koncentrálni, legyen szó bármilyen sportról!

2) Az edzés elején, vagy már öltözködés közben hallgasd meg a kedvenc dalodat, ami a legjobban felpörget, és amitől úgy érzed, hogy bármire képes vagy! Lehet ez az Eye of the Tiger, vagy épp Taylor Swifttől a Shake it off!

3) Tedd el a telefonodat. Oké, manapság igen elterjedt edzés közben fotókat készíteni, és még haszna is lehet, de a leginkább akkor tudsz kikapcsolni, ha nincs nálad. Ha telefonos appal méred a futásaidat, akkor legalább tedd ne zavarjanak módba, hogy ne lásd a hívásokat és üzeneteket.

4) Kezdd hengerezéssel! Így a bemelegítés még hatásosabb lesz, hiszen az izmok fellazulnak, sokkal kisebb eséllyel alakulnak ki görcsök, és a mozgás is könnyebb lesz. Próbáld ki!

Hogyan kezeld, ha a párod egyáltalán nem támogat a futásban?

Régebben mindig arról álmodoztam, hogy a pasimmal együtt futunk, mert annyi ilyen példát láttam magam előtt, és nem bírtam belenyugodni, hogy ő inkább az olyan szórakoztatóbbnak mondható sportokat szereti, mint a foci vagy a tenisz, és esze ágában sincs 5-6km-nál többet lefutni.

Az apuka 4 éves kislányával döntött maratoni rekordot

Calum Neff 11 hónapos kislányával februárban már megdöntötte a babakocsis félmaraton rekordját, most viszont a maratonra pályázott.

6 ok, amiért az edzés a legjobb hangulatjavító

A futás pozitívumat nem győzzük sorolni. Itt egy újabb lista arról, hogyan javíthat a hangulatodon.

5 dolog, amiben hasonlít a sport és az élet

A mozgás akár az élet metaforája is lehetne. A következő tények is ezt bizonyítják:

6 dolog, amiben a futás enyhén szólva megváltoztatta az életemet

Bár mindig sportoltam, a futás kifejezetten meghatározó darabja azoknak a mozgásformáknak, amiket eddig űztem. Nem csak a mindennapjaimra, de átfogóan az életemre is hatalmas hatással van. Most elmondom, miben!

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft