Gurulj az erőért!

Használj szivacshengert a karjaid, törzsed és lábaid erősítésére. Bár szuper módja a regenerációnak is, izmosabb lehetsz tőle és a stabilitásod is javulhat általa.

Használj szivacshengert a karjaid, törzsed és lábaid erősítésére. Bár szuper módja a regenerációnak is, izmosabb lehetsz tőle és a stabilitásod is javulhat általa.

Hetente 2-3 alkalommal végezd el a következő gyakorlatokat:

Plank
A tenyereiddel támaszkodj meg a hengeren, a hátad tartsd egyenesen és 30 mp-ig maradj így.

Fekvőtámasz lábemeléssel
Kezdd plankben, majd végezz egy fekvőtámaszt, közben emeld fel a jobb lábad és amikor kiegyenesedik a karod, tedd vissza a lábad a talajra. 3x 8-12 ismétlést végezz.

Fekvőtámasz karemeléssel
A jobb tenyereddel támaszkodj a hengerre. Amikor kinyomod magad, emeld fel a jobb kezed a hengerrel együtt. 3x8-12 ismétlést végezz.

Guggolás falnál
Állj a fal elé úgy, hogy a hátad közepéhez teszed a hengert. Vállszéles terpeszben végezz lassan guggolásokat, amíg a henger a lapockáidhoz kerül. 3x 8-12 ismétlést végezz.

Csípőemelés lábemeléssel
Feküdj hanyatt, a sarkaid tedd a hengerrel. Emeld meg a csípőd és nyújtsd ki a jobb lábad. Engedd le a csípőd és a lábad tedd a hengerre. 3x8-12 ismétlést végezz.

Az apuka 4 éves kislányával döntött maratoni rekordot

Calum Neff 11 hónapos kislányával februárban már megdöntötte a babakocsis félmaraton rekordját, most viszont a maratonra pályázott.

6 ok, amiért az edzés a legjobb hangulatjavító

A futás pozitívumat nem győzzük sorolni. Itt egy újabb lista arról, hogyan javíthat a hangulatodon.

5 dolog, amiben hasonlít a sport és az élet

A mozgás akár az élet metaforája is lehetne. A következő tények is ezt bizonyítják:

6 dolog, amiben a futás enyhén szólva megváltoztatta az életemet

Bár mindig sportoltam, a futás kifejezetten meghatározó darabja azoknak a mozgásformáknak, amiket eddig űztem. Nem csak a mindennapjaimra, de átfogóan az életemre is hatalmas hatással van. Most elmondom, miben!

5 ok, hogy ma is elmenj futni

Vannak napok amikor lelkesen, izgatottan pattansz ki az ágyból, hogy elindulj futni. Máskor viszont legszívesebben inkább aldunál plusz egy órát. Ilyenkor jól jöhetnek a következő motivációs trükkök

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft