Gurulj az erőért!

Használj szivacshengert a karjaid, törzsed és lábaid erősítésére. Bár szuper módja a regenerációnak is, izmosabb lehetsz tőle és a stabilitásod is javulhat általa.

Használj szivacshengert a karjaid, törzsed és lábaid erősítésére. Bár szuper módja a regenerációnak is, izmosabb lehetsz tőle és a stabilitásod is javulhat általa.

Hetente 2-3 alkalommal végezd el a következő gyakorlatokat:

Plank
A tenyereiddel támaszkodj meg a hengeren, a hátad tartsd egyenesen és 30 mp-ig maradj így.

Fekvőtámasz lábemeléssel
Kezdd plankben, majd végezz egy fekvőtámaszt, közben emeld fel a jobb lábad és amikor kiegyenesedik a karod, tedd vissza a lábad a talajra. 3x 8-12 ismétlést végezz.

Fekvőtámasz karemeléssel
A jobb tenyereddel támaszkodj a hengerre. Amikor kinyomod magad, emeld fel a jobb kezed a hengerrel együtt. 3x8-12 ismétlést végezz.

Guggolás falnál
Állj a fal elé úgy, hogy a hátad közepéhez teszed a hengert. Vállszéles terpeszben végezz lassan guggolásokat, amíg a henger a lapockáidhoz kerül. 3x 8-12 ismétlést végezz.

Csípőemelés lábemeléssel
Feküdj hanyatt, a sarkaid tedd a hengerrel. Emeld meg a csípőd és nyújtsd ki a jobb lábad. Engedd le a csípőd és a lábad tedd a hengerre. 3x8-12 ismétlést végezz.

Tanácsok, hogy ne szenvedj annyira a futópadon

Gyűlölök padon futni. Mondjuk soha nem szoktam, mert esőben, hóban, fagyban, 50 fokban is inkább odakint edzem, nem igazán zavarnak a különböző környezeti tényezők.

Meggyógyítja az ízületi gyulladásokat, csökkenti a fájdalmat: a kurkuma tényleg csodaszer!

Újabban az egyik legtrendibb fűszer, sőt már menő „arany lattét” is lehet belőle készíteni a kurkumából. De nem csak a különleges íze miatt, hanem fantasztikus hatásai miatt is hódít, amelyek kifejezetten sportolók számára hasznosak!

Tésztavacsora 15 perc alatt, 29 gramm fehérjével

A recept nem titkolt célja, hogy ne tudj kifogást találni arra, hogy miért nem főzöl otthon. És mik a leggyakoribb kifogások?

Szereted a kihívásokat? Fuss az év leghidegebb időszakában és légy részese egy nemzetközi versenynek!

Minden év januárjának és februárjának utolsó vasárnapján világszerte csatlakoznak a finn kezdeményezésű Yours Truly futáshoz.

Javíts az edzéseid hatékonyságán!

Hozd ki a legtöbbet az edzéseidből végre!

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft