Gurulj az erőért!

Használj szivacshengert a karjaid, törzsed és lábaid erősítésére. Bár szuper módja a regenerációnak is, izmosabb lehetsz tőle és a stabilitásod is javulhat általa.

Használj szivacshengert a karjaid, törzsed és lábaid erősítésére. Bár szuper módja a regenerációnak is, izmosabb lehetsz tőle és a stabilitásod is javulhat általa.

Hetente 2-3 alkalommal végezd el a következő gyakorlatokat:

Plank
A tenyereiddel támaszkodj meg a hengeren, a hátad tartsd egyenesen és 30 mp-ig maradj így.

Fekvőtámasz lábemeléssel
Kezdd plankben, majd végezz egy fekvőtámaszt, közben emeld fel a jobb lábad és amikor kiegyenesedik a karod, tedd vissza a lábad a talajra. 3x 8-12 ismétlést végezz.

Fekvőtámasz karemeléssel
A jobb tenyereddel támaszkodj a hengerre. Amikor kinyomod magad, emeld fel a jobb kezed a hengerrel együtt. 3x8-12 ismétlést végezz.

Guggolás falnál
Állj a fal elé úgy, hogy a hátad közepéhez teszed a hengert. Vállszéles terpeszben végezz lassan guggolásokat, amíg a henger a lapockáidhoz kerül. 3x 8-12 ismétlést végezz.

Csípőemelés lábemeléssel
Feküdj hanyatt, a sarkaid tedd a hengerrel. Emeld meg a csípőd és nyújtsd ki a jobb lábad. Engedd le a csípőd és a lábad tedd a hengerre. 3x8-12 ismétlést végezz.

Akkor is edzened kellene, ha nincs kedved?

Minden sportoló ember életében eljön a pont, amikor a háta közepére sem kívánja a mozgást. Egy új kutatás szerint viszont pontosan ilyenkor nem érdemes kihagynod a sportolást!

Az 5 legkönnyebb gyakorlat hasizomra

A core izmok erősítik és stabilizálják a gerinced és medencéd, ezért az első lépés ezeknek az izmoknak az erősítése, ha golyóálló testre vágysz.

Tedd helyre a kapcsolatodat a kajával!

Előfordult már, hogy diétáztál, és szerettél volna megszabadulni pár kilótól? Vagy másokhoz hasonlítgattad a tested? Ha igen, olvass tovább!

NO POST NO RUN

No post no run - mondják futóberkeken belül viccesen, vagyis, ha nem posztolsz a futásodról – például fotót – akkor az a futás nem is számít. Lássuk hát, melyek a jó futós fotók alapjai.

Hol kapható a Fuss&Főzz könyv?

Nem tudtad még beszerezni a Fuss&Főzz című könyvünket?

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft