Itt a riói maraton pályarajza!

3 kört kell majd teljesíteniük a versenyzőknek, de nem lesz egyszeráűdolguk.

3 kört kell majd teljesíteniük a versenyzőknek, de nem lesz egyszeráűdolguk.

Kép
forrás: veloviewer

A riói Sambódromóból indul a verseny, aminek az elején elég sűrűn beépített részeken kell áthaladniuk a versenyzőknek. Bár emelkedők nem nehezítik meg túlságosan a pályát. A táv közepén érnek a partra a futók, ez tökéletes alkalom az egyenletes tempó megtalálásához, viszont ezen a részen nagyon kevés az árnyék, így a meleggel biztosan meg kell majd küzdenie Papp Krisztának, Erdélyi Zsófinak és Szabó Tündének, akik augusztus 14-én, 14:30-kor startolnak.

A térképet itt tudod megnézni.

Kép
forrás: veloviever
Akkor is edzened kellene, ha nincs kedved?

Minden sportoló ember életében eljön a pont, amikor a háta közepére sem kívánja a mozgást. Egy új kutatás szerint viszont pontosan ilyenkor nem érdemes kihagynod a sportolást!

Az 5 legkönnyebb gyakorlat hasizomra

A core izmok erősítik és stabilizálják a gerinced és medencéd, ezért az első lépés ezeknek az izmoknak az erősítése, ha golyóálló testre vágysz.

Tedd helyre a kapcsolatodat a kajával!

Előfordult már, hogy diétáztál, és szerettél volna megszabadulni pár kilótól? Vagy másokhoz hasonlítgattad a tested? Ha igen, olvass tovább!

NO POST NO RUN

No post no run - mondják futóberkeken belül viccesen, vagyis, ha nem posztolsz a futásodról – például fotót – akkor az a futás nem is számít. Lássuk hát, melyek a jó futós fotók alapjai.

Hol kapható a Fuss&Főzz könyv?

Nem tudtad még beszerezni a Fuss&Főzz című könyvünket?

Előfizetés

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 35%-os kedvezménnyel! Most 4 lapszám 3580 Ft helyett csak 2380 Ft-ért lehet a tiéd!

Csak 2380 Ft